Bolig til leje i Fredericia

Du har lavet denne søgning:  Bolig til leje i Fredericia, og er derfor kommet til Voreslejebolig.dk, som er Danmarks store portal for ledige lejeboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Bolig til leje i Fredericia. Hvis du ikke finder lejeboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle lejeboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du lejer eller udlejer.

Find din lejebolig på listen herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger til leje. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om lejeboligen. Vi er den store søgemaskine og portal på området, så du kan trygt starte din søgning her. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Leje per måned
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Filtrér søgningSøg
235 boliger fundet

Bolig til leje i Fredericia

Du har lavet denne søgning:  Bolig til leje i Fredericia, og er derfor kommet til Voreslejebolig.dk, som er Danmarks store portal for ledige lejeboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Bolig til leje i Fredericia. Hvis du ikke finder lejeboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle lejeboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du lejer eller udlejer.

Værd at vide når du søger lejebolig i Fredericia

Fredericia er en by i Trekantsområdet i det sydlige Jylland. Byen blev grundlagt i 1650 som en fæstningsby, og dens historie er tæt knyttet til Danmarks militære og politiske historie.

Fredericia er kendetegnet ved sine velbevarede fæstningsanlæg, som er et af Nordeuropas største. Voldanlægget omkranser byens centrum og består af en række bastioner, raveliner og voldgrave. Fæstningen blev brugt i flere krige, herunder Den Store Nordiske Krig (1700-1721) og Treårskrigen (1848-1850).

Fredericia har gode transportforhold, der gør det nemt at komme rundt i byen og til andre steder i Danmark.

Følgende ejendomsselskaber holder til i Fredericia:

  • Fredericia Kommune
  • Ejendomsselskabet Treldevej 177 ApS
  • O. D. S. Ejendomme ApS
  • Ejendomsselskabet Pf ApS
  • Ejendomsselskabet Fuglsang Hallerne ApS