Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Hus til leje i Frederiksberg

Find hus til leje i Frederiksberg på listen med ledige huse til leje i Frederiksberg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Frederiksberg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Frederiksberg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Huse i Frederiksberg. Mere info om hus til leje i Frederiksberg.
Du har søgt efter Huse i Frederiksberg. Mere info om hus til leje i Frederiksberg.

Find hus til leje i Frederiksberg på listen med ledige huse til leje i Frederiksberg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af huse til leje i Frederiksberg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Frederiksberg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger hus i Frederiksberg

Frederiksberg ligger tæt ved centrum af København og har et hav af muligheder.

Hvis du ønsker at opleve bylivet, skal du blot tage en gåtur ned af gaderne og sætte dig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, det rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv, og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg er en enestående bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og mere konservative del af København.

Find ledige huse i Frederiksberg. Søger du hus i Frederiksberg, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederiksberg end huse, så brug søgefunktionen i venstre side.Boliger på Frederiksberg er nogle af de mest attraktive i landet. Frederiksberg er kendt for sine livlige gader og byder på mange grønne parker og haver, der indbyder til gåture og udflugter. 

 

Ledige hus til leje i Frederiksberg på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Frederiksberg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Frederiksberg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Frederiksberg . Du kan se de aktuelle huse til leje i Frederiksberg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Frederiksberg end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Frederiksberg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Frederiksberg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Frederiksberg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Frederiksberg?

I Frederiksberg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Frederiksberg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederiksberg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Frederiksberg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Frederiksberg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Frederiksberg ?

Prisen på en lejebolig i Frederiksberg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Frederiksberg.