Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hus til leje, Kolding

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 866645
  • Hus
  • 163 m2
  • 5
  • 1.11.2022
  • 15.950 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Stor, moderniseret villa med fjord-udsigt i Strandhuse, Kolding

Højtbeliggende i området omkring Strandhuse, i det nord-østlige Kolding, kort fra fjorden og med en enestående udsigt over by, fjord og havn, finder man denne veludnyttede, optimale villa for børnefamilien. Villaen ligger i et lukket område med kort afstand til nærmeste indkøb og til fjorden. Ikke langt herfra findes desuden daginstitutioner, skole og naturoplevelser som Kolding fjord og en Marielundsskoven ligesom man med en god cykeltur er i Kolding Centrum. Derudover findes E45 kun få minutters kørsel fra villaen.
Villaen er oprindeligt fra 1973, men er tilbygget i 2013 og løbende renoveret over de senere år. Den fremstår derfor i dag både moderne og tidssvarende. Alle installationer er nye, ligesom der er etableret gulvvarme de fleste steder, indbygget sonos lydsystemer i fælles-rummene og etableret stik til lyd og net i samtlige rum.
Udover de 163 beboelseskvadratmeter, som villaen rummer, findes der tillige 103 kvadratmeter i kælderniveau.
I stueplan indeholder villaen en stor entré med god plads til overtøjet, hvorfra der er adgang til 2 værelser, et badeværelse med brus og et stort køkken-/alrum med panoramavinduer mod Kolding fjord. Fra køkken-/alrummet er der udgang til en stor flisebelagt terrasse og en nyetableret træterrasse, der følger husets sydlige facade. Selve køkkenet er opført i massivt træ med granitbordplade og indeholder masser af skabsplads og alle nødvendige hårde hvidevarer. Der er i alrummet god plads til både spiseafdeling og sofaarrangement. Her er ligeledes etableret brændeovn som supplerende varmekilde, men ikke mindst som hyggespreder til hele rummet. Den smukke originale snoede trappe i sort jern fører fra alrummet til hhv. 1. sal og kælder.
På 1. salen findes en stor, smuk stue/multirum med karnapper mod øst og vest samt terrassedør mod syd, således der strømmer lys ind i stuen fra alle retninger. Stuen har i renoveringen fået fritlagt de originale spær, som sætter et smukt præg på rummet. Der bliver inden indflytning etableret en terrasse, hvorfra den fri udsigt over Kolding fjord kan nydes i solskin dagen igennem.
På denne etage findes desuden 3 værelser, en fordelingsgang med integrerede skabe og et nyt badeværelse med brus.
Kælderen, som er delvist renoveret, indeholder et meget stort multirum med udgang til haven, et mindre badeværelse samt værksted, viktorialierum, teknikrum og plads til opbevaring.
Derudover findes der et stort skur, carport og drivhus til villaen.
Grunden er opdelt i niveauer med flere plæner og terrasser. Der er desuden trampolin og legehus på grunden.
Huslejen er ex. forbrug.
Depositum: 3 måneder.
Udleje fra d. 1. november 2022 - 30. november 2023