Rapportér

Hus til leje, Frederiksberg C, Klik her for at se vejnavnKastanievej x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 860000
  • Hus
  • 230 m2
  • 5
  • 3.4.2020
  • 28.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Tidsubegrænset herskabslejlighed m. privat have

Attraktivt beliggende på Frederiksberg C, med gode parkeringsforhold og en stor privat have, er denne flotte villalejlighed nu mulig at leje. Lejligheden udlejes uden tidsbegrænsning og gerne til danske profiler. Lejligheden er nyligt renoveret og er karakteriseret ved gennemgående sildebensparketgulve, et godt naturligt lysindfald samt direkte udgange til private udeområder.

Man ankommer i lejlighedens møblerbare entre med indbyggede skabe. Herfra er videre adgang til ét af lejlighedens tre stuerum ensuite, med store sydvendte vinduespartier og dobbelte døre i adskillelsen mellem rummene. I opholdstuen er en skøn og hyggeligt pejs installeret og i forelængelse ankommer man til rummelig spisestue, med serveringsluge til køkken samt udgang til terrasseområde og haven.

Der er i dag indrettet to store soveværelser, privat beliggende den ene ende af lejligheden. Til det største af værelser er tilstødende påklædningsværelse, der også kan anvendes som børneværelse eller kontor. Den ene af stuerne kan ligeledes med fordel konverteres til et ekstra soveværelse. Fælles for alle værelser er, at der er rigeligt med plads i de indbyggede skabe. Flot og moderne badeværelse med separat brus, gulvvarme og vaskefaciliteter. Gæstetoilet beliggende i forlængelse af største soveværelse.
Køkkenet er i en god størrelse og har en komplet hvidevareserie, samt mulighed for at indrette en spiseplads. Fra køkkenet er udgang til en mindre udestue samt stor terrasse.

Til huset hører en stor have, som lejligheden i stueetagen har eksklusiv brugsret til. Haven er nem at holde og er i dag indrettet med en solterrasse samt græsplæne og enkelte buske. Her er dejligt privat og megen lidt mulighed for indkig fra naboer.
Det er muligt at leje en parkeringsplads i garage til lejligheden. Der medfølger et stort loftrum til lejemålet.

Udlejes ikke som delebolig.

Klik dig videre og få mere info om lejeboligen...

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Frederiksberg C