Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Hørsholm

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Hørsholm.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Hørsholm.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Find ledige huse i Hørsholm. Søger du hus i Hørsholm, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Hørsholm end huse, så brug søgefunktionen i venstre side.Med en bolig i Hørsholm har du bopæl i en skøn by i nordsjælland. Der er rig mulighed for shopping og kulinariske oplevelser samt har du nem tilgang til København via både motorvej og offentlig transport. 

Værd at vide når du søger hus i Hørsholm

Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland med hurtige forbindelser ind til centrum af København. Byen er stemningsfuld og idyllisk.

Hørsholm er en moderne by, der samtidigt har flere gamle byggerier, der spæder til byens hyggelige karakter.
Naturen i Hørsholm og i de omkringliggende nabobyer gør også Hørsholm til en dejlig by at bo i eller at besøge.

I Hørsholm finder du en masse butikker inde i centeret Hørsholm Midtpunkt samt i den tilhørende gågade. Det er også her i byen, der sker mange kulturelle begivenheder, da Hørsholm bibliotek, som lægger hus til mange fede ting og sager, er placeret her. Du kan eksempelvis opleve teaterstykker og intime koncerter.

Hørsholm har i særdeleshed en del smukke steder, som du bør tage ud at se. Du kan eksempelvis ligge et besøg forbi Hørsholm Kirke og de tilhørende smukke omgivelser. Kirken er omgivet af vandet i Hørsholm Slotshave. Det er et eventyrligt sted med en god historie tilknyttet.
Derudover har Hørsholm en helt masse hyggelige spisesteder, og lige udenfor Hørsholm finder du Rungsted Havn og strand, hvor der i særdeleshed er gang i hyggen!

 

Find hus til leje i Hørsholm på voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Hørsholm, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse  i Hørsholm . Du kan se de aktuelle huse til leje i Hørsholm herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Hørsholm end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Hørsholm

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Hørsholm. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Hørsholm der matcher dine søgekriterier.