Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 847666
  • Hus
  • 202 m2
  • 6
  • 1.3.2020
  • 14.500 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Moderne villa med 6 værelser i Drejens, Kolding

Beliggende på lukket vænge i det eftertragtede Drejens finder man denne lækre, moderne villa på 202 boligkvadratmeter.

Drejens ligger i det nord-østlige Kolding omkranset af natur, kort fra kolding fjord med skovarealer og gode vandre- og løbestier. Området har desuden veludbyggede stisystemer som nem og sikker adgang for børnefamilien til bl.a. daginstitutioner, skole (Lyshøjskolen), lyshøjhallerne m.m. Derudover er der nem adgang til indkøbsmuligheder, motorvejsnettet og kolding centrum.

Selve boligen indeholder hele 6 værelser foruden fællesarealerne og er derfor særligt velegnet til en større børnefamilie eller en familie med behov for god plads.

Villaen er opført i 2015 efter alle krav og har bl.a. etableret jordvarme som sikrer et særdeles økonomisk hus i varmeudgifter.

Der er i etableringen lagt stor vægt på funktionalitet, rummelighed og den moderne børnefamilies behov.

Fra den dobbelte carport mod vejen er der adgang til huset via overdækket gangareal, hvor der også findes et aflåst skur til haveredskaber, cykler mv.

Herfra kommer man til husets entré og bryggers i ét med fin plads til overtøj, skabe til opbevaring og vaskefaciliteter. Bryggerset er placeret i en vinkel fra entréen, så det holdes adskilt fra den oprindelige indgang og der er herfra også udgang på siden af huset, hvor vasketøjet kan tørre uforstyrret.

Fra entrén er der adgang til husets store fællesrum - et stort og lækkert køkken/alrum med loft til kip, store vinduesfascader, gennemgående og muret pejs og masser af plads til at familielivet kan leves. I køkkenet er der lagt stor vægt på opbevaring. Her er masser af skabsplads indbygget overalt, masser af bordplads og desuden et ekstra viktorialierum. Selve elementerne hvide med hvid bordplade og hårde hvidevarer i stål, hvilket supplerer det moderne look af huset og rummet.

Der er i sammenhæng med køkkenarealet en stor spisestue med god plads til et større spisebord. I spiseafdelingen er der, som i de resterende værelser, pæne trægulve, mens der i køkkenet er lagt en grå klinke, som er gennemgående i badeværelserne ligeledes.

Mellem køkken/alrum og TV-stue, som findes i det nærliggende rum med en fransk dør mellem, er der etableret en muret pejs som på hyggeligste vis binder rummene fint sammen.

Tv-stuen er ligeledes med loft til kip og udgang til overdækket terrasse. Herfra er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse med skabsvægge fra loft til gulv og badeværelse med dobbelt-vaske, brus og kar. Desuden er der adgang til endnu et værelse, som i dag benyttes til kontor, fra TV-stuen.

Med adgang fra køkken/alrummet ligger børneafdelingen. Der er mulighed for at lukke denne afdeling af med en glasdør, så børnene kan lege uforstyrret fra aktiviteten i fællesrummene. Denne afdeling består af en fordelingsgang, som munder ud i et større areal, der kan benyttes til multirum, hele 4 værelser samt badeværelse med brus.

Huset har en meget fin og overskuelig have med stort stauderbed i forhaven og bærbuske og højbede i baghaven. Der er græsareal rundt om boligen og flisebelagt terrasse og gangsti.

Alt i alt en fantastisk rummelig villa med god beliggenhed - ideel for børnefamilier.

Villaen udlejes pr. 1. marts 2020 for en periode på 4 år.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Kolding kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kolding