Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Greve

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Greve.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Greve.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger hus i Greve

Med Greve kan både menes Greve Kommune eller Greve Strand, der er en forstad til København og i øvrigt findes i Greve Kommune. Bydelen Greve Strand er ligeledes en del af Storkøbenhavn og har ca. 45.000 indbyggere. Hundige og Karlslunde findes indenfor bydelen Greve Strand.

Greve Kommune har ikke altid været en del af Storkøbenhavn, men var i 60'erne og 70'erne præget af landbrug og mindre landsbyer, mens området i dag fremstår moderne med primært ejerboliger i pæne villakvarterer.

Der findes S-togs stationer i Hundige, Greve og Karlslunde og kommunen er dermed godt forbundet med resten af Storkøbenhavn.

 

Find hus til leje i Greve på voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Greve, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse  i Greve . Du kan se de aktuelle huse til leje i Greve herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Greve end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Greve

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Greve. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Greve der matcher dine søgekriterier.