Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Huse til leje i Hvidovre

Du har søgt efter Huse i Hvidovre. Mere info om huse til leje i Hvidovre.
Du har søgt efter Huse i Hvidovre. Mere info om huse til leje i Hvidovre.

Værd at vide når du søger hus i Hvidovre

Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.

 

Ledige hus til leje i Hvidovre på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Hvidovre, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Hvidovre. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Hvidovre . Du kan se de aktuelle huse til leje i Hvidovre herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Hvidovre end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Hvidovre

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Hvidovre. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Hvidovre der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Hvidovre?

I Hvidovre finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Hvidovre ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hvidovre kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Hvidovre ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Hvidovre.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Hvidovre ?

Prisen på en lejebolig i Hvidovre afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Hvidovre.