Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejeboliger i København Nørrebro

Du har søgt efter boliger i København Nørrebro. Mere info om lejeboliger i København Nørrebro .
Du har søgt efter boliger i København Nørrebro. Mere info om lejeboliger i København Nørrebro .

Her får du overblik over lejeboliger i København Nørrebro. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i København Nørrebro. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig på Nørrebro er du placeret midt i et af Københavns mest erftragtede kvarterer, fuld af farver, liv og mangfoldighed. 


Værd at vide når du søger lejebolig i København Nørrebro

København Nørrebro er et super spændende sted at bo eller besøge! Nørrebro er om noget en alsidig del af København og skiller sig ud i forhold til mange andre bydele i København.

København Nørrebro er utrolig populært, og det er området af gode grunde! Bydelen summer af liv, farver og flere forskellige spændende kulturer - byen indeholder også alt fra billige kebabsteder til Michelin restauranter. Shoppe kan du også på Nørrebro og du finder alt fra klassiske designerbutikker på Elmegade til unikke specialbutikker og secondhand.

På København Nørrebro ligger også Assistentens Kirkegård, hvor diverse kendte danskere som H. C. Andersen og Søren Kirkegaard ligger begravet. 
Derudover kan Assistentens Kirkegård også benyttes som et hyggeligt tilholdssted og det er også ideelt til picnic.

Hvis du er interesseret i arkitektur, kan det anbefales at besøge København Nørrebro byrum. Superkilen benyttes dagligt af mange mennesker, som ønsker at få et kig omkring, slappe af, sjov, leg og hygge. 
Superkilen afspejler igen København Nørrebros mangfoldighed ved at være farvestrålende og bestå af flere udenlandsinspirerede objekter. Eksempelvis er der et marokkansk springvand og en Japans skulptur placeret i parken. Parken består af tre forskellige dele. Den Røde Plads giver mulighed for lækre cafeer, musik og fysiske aktiviteter. På Det Sorte Marked er der placeret en masse bænke og et fint springvand. Den sidste del af parken kaldes Den Grønne Park og i denne kan man holde picnic, lege, gå tur og solbade.

 

Find lejebolig i København Nørrebro

Leder du efter en lejebolig i København Nørrebro? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i København Nørrebro der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i København Nørrebro - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i København Nørrebro , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i København Nørrebro

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i København Nørrebro. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i København Nørrebro der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i København Nørrebro?

I København Nørrebro finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i København Nørrebro ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for København Nørrebro kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i København Nørrebro ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i København Nørrebro.

Hvad er huslejen for en lejebolig i København Nørrebro ?

Prisen på en lejebolig i København Nørrebro afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i København Nørrebro.