Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Lejligheder til leje i Kongens Lyngby

Find ledige lejligheder i Kongens Lyngby på listen herunder med lejligheder til leje i Kongens Lyngby. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Kongens Lyngby, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Kongens Lyngby er du kommet til det rigtige sted. Find en lejelejlighed i Kongens Lyngby nu. God fornøjelse. Mere info om lejligheder til leje i Kongens Lyngby.

Lav en boligagent for din nye lejlighed her

97 boliger fundet
1 2 3 4 5 6 >

Hvad er en lejlighed?

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

Som lejer i en lejlighed har du ret til at bebo lejligheden og bruge faciliteter i ejendommen som fx loftsrum og gårdhave. Du er ansvarlig for at holde lejligheden i rimelig stand, og betale husleje til tiden.

Nogle af de mest almindelige typer er en-værelses lejligheder, to-værelses lejligheder og tre-værelses lejligheder. Der findes også større lejligheder, såsom fire-værelses lejligheder, fem-værelses lejligheder og helt op til seks-værelses lejligheder eller mere.

Lejlighed i Kongens Lyngby

Hvis du søger en lejlighed i Kongens Lyngby, bør du starte din lejlighedsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejlighed i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type lejlighed i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en ny lejlighed i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejlighed i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig i Kongens Lyngby, lejebolig i Kongens Lyngby, lejlighed i Kongens Lyngby, værelse i Kongens Lyngby, lejelejlighed i Kongens Lyngby, hus i Kongens Lyngby, studiebolig i Kongens Lyngby, villa i Kongens Lyngby, rækkehus i Kongens Lyngby, roommate i Kongens Lyngby eller roomie i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Guide: Sådan finder du en lejlighed i Kongens Lyngby

Har du brug for hjælp til at finde en lejlighed i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, lejebolig eller lejeboliger i Kongens Lyngby. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejlighed i Kongens Lyngby!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal lejligheden være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kongens Lyngby skal beliggenheden være - skal lejligheden ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lejligheden ligge på? Skal lejligheden ligge i naturskønne omgivelser? Skal lejligheden ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejlighed i Kongens Lyngby

Der er mange gode hjemmesider med ledige lejligheder til leje, hvor du kan søge efter lejligheder i Kongens Lyngby.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links:ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejlighed til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejligheder på voreslejebolig.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Kongens Lyngby. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Kongens Lyngby, kan du gøre det via disse links: Bolig i Kongens Lyngby, lejebolig i Kongens Lyngby, lejlighed i Kongens Lyngby, værelse i Kongens Lyngby, lejelejlighed i Kongens Lyngby, hus i Kongens Lyngby, studiebolig i Kongens Lyngby, villa i Kongens Lyngby, rækkehus i Kongens Lyngby, roomie i Kongens Lyngby, boliger i Kongens Lyngby, lejeboliger i Kongens Lyngby, lejligheder i Kongens Lyngby, værelser i Kongens Lyngby, lejelejligheder i Kongens Lyngby, studieboliger i Kongens Lyngby, villaer i Kongens Lyngby, rækkehuse i Kongens Lyngby, huse i Kongens Lyngby, bolig til leje i Kongens Lyngby, lejlighed til leje i Kongens Lyngby, værelse til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby, villa til leje i Kongens Lyngby, rækkehus til leje i Kongens Lyngby, studiebolig til leje i Kongens Lyngby, boliger til leje i Kongens Lyngby, lejligheder til leje i Kongens Lyngby, værelser til leje i Kongens Lyngby, huse til leje i Kongens Lyngby, villaer til leje i Kongens Lyngby, rækkehuse til leje i Kongens Lyngby, studieboliger til leje i Kongens Lyngby, ledige boliger i Kongens Lyngby, ledige lejeboliger i Kongens Lyngby, ledige lejligheder i Kongens Lyngby, ledige værelser i Kongens Lyngby, ledige lejelejligheder i Kongens Lyngby, ledige studieboliger i Kongens Lyngby, ledige villaer i Kongens Lyngby, ledige rækkehuse i Kongens Lyngby, boligportal Kongens Lyngby, boligportalen Kongens Lyngby, roommate i Kongens Lyngby og ledige huse i Kongens Lyngby.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en lejlighed i Kongens Lyngby, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje lejligheden. Du kan også bede om at få en fremvisning af lejligheden, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejlighed i Kongens Lyngby, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i lejligheden, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lejligheden eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en bank uden for dit eget land.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en person, som du ikke har mødt fysisk.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejlighed.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har fået lejligheden fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye lejlighed. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Lejligheder i Kongens Lyngby

Hvis du søger lejligheder i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilke type lejligheder i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Kongens Lyngby, lejeboliger i Kongens Lyngby, lejligheder i Kongens Lyngby, værelser i Kongens Lyngby, lejelejligheder i Kongens Lyngby, studieboliger i Kongens Lyngby, villaer i Kongens Lyngby, rækkehuse i Kongens Lyngby eller huse i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejligheder til leje i Kongens Lyngby

Hvis du søger lejligheder til leje i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder til leje i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder til leje i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejligheder til leje i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder til leje i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Kongens Lyngby, lejligheder til leje i Kongens Lyngby, værelser til leje i Kongens Lyngby, huse til leje i Kongens Lyngby, villaer til leje i Kongens Lyngby, rækkehuse til leje i Kongens Lyngby eller studieboliger til leje i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejlighed til leje i Kongens Lyngby

Hvis du søger en lejlighed til leje i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny lejlighed til leje i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejlighed til leje i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en lejlighed til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejlighed til leje i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer lejlighed til leje i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Kongens Lyngby, lejlighed til leje i Kongens Lyngby, værelse til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby, villa til leje i Kongens Lyngby, rækkehus til leje i Kongens Lyngby eller studiebolig til leje i Kongens Lyngby.

Ledige lejligheder i Kongens Lyngby

Hvis du søger ledige lejligheder i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige lejligheder i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige lejligheder i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter ledige lejligheder i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige lejligheder i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer ledige lejligheder i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger ledige boliger i Kongens Lyngby, ledige lejeboliger i Kongens Lyngby, ledige lejligheder i Kongens Lyngby, ledige værelser i Kongens Lyngby, ledige lejelejligheder i Kongens Lyngby, ledige studieboliger i Kongens Lyngby, ledige villaer i Kongens Lyngby, ledige rækkehuse i Kongens Lyngby eller ledige huse i Kongens Lyngby.

Lejelejlighed i Kongens Lyngby

Hvis du søger lejelejlighed i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejelejlighed i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejelejlighed i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejelejlighed i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejelejlighed i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer lejelejligheder i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, når du søger lejelejlighed i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer lejelejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værd at vide når du søger lejlighed til leje i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

Veje med ledige lejeboliger i Kongens Lyngby
Information om kommunen