Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Værelser til leje i Kongens Lyngby

Find et værelse til leje i Kongens Lyngby på listen herunder med værelser til leje i Kongens Lyngby. Vi har samlet næsten alle værelser i Kongens Lyngby, så hvis du leder efter et værelse i Kongens Lyngby, er du kommet til det rigtige sted. Find din roomie, roommate eller studiebolig her. God fornøjelse. Mere info om værelser til leje i Kongens Lyngby.

Lav en boligagent for dit nye værelse her

7 boliger fundet

Hvad er et værelse til leje?

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Det kan være et værelse i en lejlighed eller hus, eller i en ejendom der udelukkende har værelser som fx et kollegium eller en lejlighed indrettet til klubværelser. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og du vil typisk fremleje et værelse til leje for en bestemt periode, som kan være fra et par dage til flere måneder.

Når du lejer et værelse, skal du typisk betale et depositum og en månedlig leje. Depositummet er en sikkerhed for ejeren, hvis du ikke betaler din leje. Du skal også sørge for at betale for alle dine omkostninger, herunder vand, el, gas og andre tjenester.

Når du bor til leje i et værelse, skal du også sørge for at overholde alle regler og love, der gælder for lejemålet. Det kan være regler om støj, rengøring og andre forhold. Det er også vigtigt, at du overholder specifikke regler, der gælder for din leje af værelset, såsom at holde værelset rent og ryddeligt.

Værelser til leje i Kongens Lyngby

Hvis du søger værelser til leje i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye værelser til leje i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter værelser til leje i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter værelser til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type værelse til leje i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer værelser til leje i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Kongens Lyngby, lejligheder til leje i Kongens Lyngby, værelser til leje i Kongens Lyngby, huse til leje i Kongens Lyngby, villaer til leje i Kongens Lyngby, rækkehuse til leje i Kongens Lyngby eller studieboliger til leje i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer værelser: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Guide: Sådan finder du et værelse i Kongens Lyngby

Har du brug for hjælp til at finde et værelse i Kongens Lyngby? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Kongens Lyngby. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte værelse i Kongens Lyngby!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal værelset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Kongens Lyngby skal beliggenheden være - skal værelset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal værelset være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal værelset ligge på? skal værelset ligge i naturskønne omgivelser? Skal værelset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter et værelse i Kongens Lyngby

Der er mange gode hjemmesider med ledige værelser til leje, hvor du kan søge efter værelser i Kongens Lyngby.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links: ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde det bedste ledige værelse til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer værelser på Voreslejebolig.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Kongens Lyngby. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Kongens Lyngby, kan du gøre det via disse links:  Bolig i Kongens Lyngby, lejebolig i Kongens Lyngby, lejlighed i Kongens Lyngby, værelse i Kongens Lyngby, lejelejlighed i Kongens Lyngby, hus i Kongens Lyngby, studiebolig i Kongens Lyngby, villa i Kongens Lyngby, rækkehus i Kongens Lyngby, roomie i Kongens Lyngby, boliger i Kongens Lyngby, lejeboliger i Kongens Lyngby, lejligheder i Kongens Lyngby, værelser i Kongens Lyngby, lejelejligheder i Kongens Lyngby, studieboliger i Kongens Lyngby, villaer i Kongens Lyngby, rækkehuse i Kongens Lyngby, huse i Kongens Lyngby, bolig til leje i Kongens Lyngby, lejlighed til leje i Kongens Lyngby, værelse til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby, villa til leje i Kongens Lyngby, rækkehus til leje i Kongens Lyngby, studiebolig til leje i Kongens Lyngby, boliger til leje i Kongens Lyngby, lejligheder til leje i Kongens Lyngby, værelser til leje i Kongens Lyngby, huse til leje i Kongens Lyngby, villaer til leje i Kongens Lyngby, rækkehuse til leje i Kongens Lyngby, studieboliger til leje i Kongens Lyngby, ledige boliger i Kongens Lyngby, ledige lejeboliger i Kongens Lyngby, ledige lejligheder i Kongens Lyngby, ledige værelser i Kongens Lyngby, ledige lejelejligheder i Kongens Lyngby, ledige studieboliger i Kongens Lyngby, ledige villaer i Kongens Lyngby, ledige rækkehuse i Kongens Lyngby, boligportal Kongens Lyngby, boligportalen Kongens Lyngby, roommate i Kongens Lyngby og ledige huse i Kongens Lyngby.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et værelse i Kongens Lyngby, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje værelset. Du kan også bede om at få en fremvisning af værelset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye værelse i Kongens Lyngby, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i værelset, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje værelset. Hvis udlejeren vil udleje et værelse, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på værelset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold:

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende værelse.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset, før du har fået værelset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye værelse. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Værelse i Kongens Lyngby

Hvis du søger et værelse i Kongens Lyngby, bør du starte din værelsesøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find dit nye værelse i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et bestemt type værelse i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter et nyt værelse i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type værelse i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer værelser i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger  bolig i Kongens Lyngby, lejebolig i Kongens Lyngby, lejlighed i Kongens Lyngby, værelse i Kongens Lyngby, lejelejlighed i Kongens Lyngby, studiebolig i Kongens Lyngby, villa i Kongens Lyngby, rækkehus i Kongens Lyngby eller hus i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer værelser: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig værelseleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værelser i Kongens Lyngby

Hvis du søger værelser i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye værelser i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter værelser i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter værelser i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke type værelser i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer værelser i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Kongens Lyngby, lejeboliger i Kongens Lyngby, lejligheder i Kongens Lyngby, værelser i Kongens Lyngby, lejelejligheder i Kongens Lyngby, studieboliger i Kongens Lyngby, villaer i Kongens Lyngby, rækkehuse i Kongens Lyngby eller huse i Kongens Lyngby.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værelse til leje i Kongens Lyngby

Hvis du søger et værelse til leje i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find et nyt værelse til leje i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et værelse til leje i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter et værelse til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type værelse til leje i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer værelser til leje i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Kongens Lyngby, lejlighed til leje i Kongens Lyngby, værelse til leje i Kongens Lyngby, hus til leje i Kongens Lyngby, villa til leje i Kongens Lyngby, rækkehus til leje i Kongens Lyngby eller studiebolig til leje i Kongens Lyngby.

Ledige værelser i Kongens Lyngby

Hvis du søger ledige værelser i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige værelser i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige værelser i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter ledige værelser i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige værelser i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer ledige værelser i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger  ledige boliger i Kongens Lyngby, ledige lejeboliger i Kongens Lyngby, ledige lejligheder i Kongens Lyngby, ledige værelser i Kongens Lyngby, ledige lejelejligheder i Kongens Lyngby, ledige studieboliger i Kongens Lyngby, ledige villaer i Kongens Lyngby, ledige rækkehuse i Kongens Lyngby eller ledige huse i Kongens Lyngby.

Studiebolig i Kongens Lyngby

Hvis du søger en studiebolig i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en studiebolig til leje i Kongens Lyngby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter stuieboliger i Kongens Lyngby til en bestemt pris, kan du bruge søgefilteret til at sortere studieboligerne, så du ser de mest relevante studieboliger først.

Når du leder efter en studiebolig til leje i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type studiebolig i Kongens Lyngby, du præcist søger. Der findes alle typer bolig i Kongens Lyngby, og du kan med fordel anvende os når du søger studiebolig i Kongens Lyngby.

Roomie i Kongens Lyngby

Hvis du søger en roomie i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find udlejere i Kongens Lyngby der søger roomies ved at kigge på listen oven for. Hvis du selv leder efter en roomie i Kongens Lyngby, så klik her for at se boligsøgere der søger værelse til leje i Kongens Lyngby.

Når du leder efter en roomie i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type roomie i Kongens Lyngby, du præcist søger.

Find en roommate i Kongens Lyngby

Hvis du søger en roommate i Kongens Lyngby, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find udlejere i Kongens Lyngby der søger roommates ved at kigge på listen oven for. Hvis du selv leder efter en roommate i Kongens Lyngby, så klik her for at se boligsøgere der søger værelse til leje i Kongens Lyngby.

Når du leder efter en roommate i Kongens Lyngby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type roommate i Kongens Lyngby, du præcist søger.

 

Værd at vide når du søger værelse til leje i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

Veje med ledige lejeboliger i Kongens Lyngby
Information om kommunen