Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Espergærde

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 955524
  • Lejlighed
  • 79 m2
  • 2
  • 6.400 DKK
  • 1 DKK
  • 19.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejelighed med to fantastiske værelser med god udsigt og stor altan udlejes


Dejlig 2 værelses lejelighed med altan i stor delelejelighed (2 etager, en lejer på hver) udlejes i stor nyistandsat lejlighed som fremstår meget indbydende og moderne, centralt i Espergærde og lige over for Espergærde station samt bycenter.

- kan leveres delvist møbleret med topmoderne møbler, eller helt uden og tom
- Soveværelse har to vinduer som i forskellig retninger/udsigter.
- stuen er meget lys og virkelig stor, med udgang til egen lukket stor altan
- Den lejelighed der udlejes er indgangsetagen i de to etager, lejeligheden oven på benyttes, men kommer til at være uden beboelse i længere perioder over året grundet ny feriebolig.

- De udlejede værelser / din lejelighed ligger ugenert og har indgang direkte fra entre og ind til stuen, og derfra videre til soveværelse. Så når du lukker din dør til entre, så er dine rum og altan i din egen ende og som sagt ugenert.
- Køkken og bad er på samme etage som den lejelighed der udlejes, og er fælles med udlejer og indeholder high end hårde hvidevare og køkkenmaskiner i begge rum.
- Lynhurtigt internet 300/150mbit (i 2021 er det 1000/300).
- varme er med 3 radiatore i de to rum til sammen og tilføres med varme fra ejendommens fælles fyr
- Du vil om du har lyst kunne få adgang til alle de tv pakker og streaming tjennester der er i lejeligheden, i øjeblikket er der streaming tjenester såsom Netflix, Disney+, Tv2 play, D play, Viaplay, Yousee tv og film osv, sports pakker, film pakker osv. Så der er til enhvert behov.