Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Århus C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 977066
  • Lejlighed
  • 118 m2
  • 2
  • 22.500 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Arkitektonisk liebhaver-lejlighed med udsigt over skov og hav, Aarhus C

Eksklusiv liebhaver-lejlighed på 118 kvm. beliggende med smuk udsigt i bynære omgivelser på [xxxxx] i Aarhus C.
I dette område er nogle af Aarhus´ dyreste og mest eksklusive lejligheder solgt indenfor de senere år og det er der en god grund til. Området er et nyere område, denne ejendom er fra 2019, i det ellers eksisterende bybillede med adgang fra Skovvejen. Her får du det det hele i én beliggenhed - området ligger lige ud til Aarhus bugt med udsigt over hav, Aarhus Ø, Aarhus lystbådehavn mv., kun et stenkast fra skov og strand og kort fra gågade, restauranter mv.
Selve lejligheden er et arkitektonisk mesterstykke. Her er intet overladt til tilfældighederne. Der er udelukkende benyttet kvalitetsmaterialer og unikke løsninger i indretning og lejligheden skiller sig i særdeleshed ud fra mængden.
Store dele af lejligheden vægge og lofter er beklædt med lækkert mørkt og varmt træ, der i samspil med de hvidpudsede vægge og det helst fantastiske lysindfald fra de mange store panoramavinduer yder lejligheden sjæl og charme uden at kompromittere behovet for lys i boligen. Der er etableret skabe i lejligheden i selvsamme materiale, ligesom der er benyttet kobber i indretningen af køkkenet.
Der er lagt vægt på lysindfald og udsigt med store panoramavinduer i køkken/alrum og soveværelse. Kontoret, som er placeret midt i lejligheden med indgang fra gangen, er etableret med glasvæg og skydedør i glas, således lyset kan passere frit.
Lejligheden består af entré og fordelingsgang i ét. Herfra udgang til en mindre terrasse. Materafdeling bestående af soveværelse med skabe og badeværelse med brus. Gæstetoilet. Kontor med skabe og integreret skrivebord. Bryggers med skabe, bordplade og vaskefaciliteter og derudover et stort køkken/alrum og stue i ét med udgang til lejligheden store, delvist overdækkede, terrasse på hele 45 kvm. Her er den smukkeste udsigt over både hav og skov.
Lejligheden er delvist møbleret.
Ejendommen består af 7 lejligheder. Der er elevator i ejendommen.
OBS: Der må ikke ryges i ejendommen, herunder ej heller på terrasser mv.!
Til lejligheden hører en privat parkeringsplads med gate og brick-lås, som kan lejes mod tillæg herfor.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.