Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Risskov

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 1032975
  • Lejlighed
  • 48 m2
  • 1
  • 6.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hyggelig 2 værelses med altan i Risskov

Her udbydes en hyggelig 2 værelses lejlighed med en skøn altan i rolige omgivelser attraktivt beliggende i det nordlige Aarhus, tæt på indkøb, flere uddannelsesinstitutioner og med skøn natur omkring.
Lejligheden er beliggende på 3. sal og består af en entré med indbygget skab og god plads til overtøjet. Et badeværelse af ældre dato, men som er velfungerende. Et hyggeligt køkken/alrum med køkken i den ene ende og udgang til altanen i den anden. Her er store vinduespartier mod de grønne arealer lige udenfor ejendommen. Derudover et soveværelse med indbygget skab.

Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening, hvor fællesarealerne holdes pænt. Der er gratis parkering lige udenfor ejendommen og adgang til et fællesvaskeri i kælderen, hvor der også er cykelparkering og adgang til depotrum.
Der betales kvartalsvis bagud for vaskeri.
Lejligheden står ledig og kan lejes snarest. Lejeperioden er for min. 2 år.
Depositum: 3 måneders leje
A conto forbrug: kr. 600 pr. måned
Forbrug af el, TV og internet betaler lejer direkte til forsyningsselskaberne.
Lejligheden udlejes ikke som dele-bolig.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.