Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Nørresundby

Du har søgt efter Lejligheder i Nørresundby. Mere info om lejligheder til leje i Nørresundby.
Du har søgt efter Lejligheder i Nørresundby. Mere info om lejligheder til leje i Nørresundby.

Værd at vide når du søger lejlighed i Nørresundby

Nørresundby er en bydel i det nordlige Aalborg på den anden side af Limfjorden. Mange regner Nørresundby som en selvstændig by, men siden 1981 har det officielt været en del af Aalborg. Nørresundby består udover selve Nørresundby også af Lindholm, Nørre Uttrup og Bouet. Nørresundby var i lang tid kun en mindre landsby, da man skulle krydse Limfjorden med færge for at komme til Aalborg, men da først Pontonbroen og senere Limfjordsbroen kom til i begyndte byens udvikling for alvor at tage fart.

Senere kom også Limfjordstunnellen til, der er en motorvejstunnel der krydser Limfjorden. Aalborg Lufthavn ligger ligeledes tæt ved Nørresundby og alt dette har medvirket til at Nørresundby nu er en attraktiv del af Aalborg. Der er mange detailbutikker, mange sportsmuligheder og i senere tid er der også kommet mange flotte beboelsesområder til langs havnen.

Nørresundby havde i 2011 21.376 indbyggere. Officielt er det en del af Aalborgs indbyggertal, men det regnes også individuelt for at se, hvor mange af Aalborgs indbyggere der bor nord for Limfjorden. Nørresundby Centrum, hvor der bor 6.582 indbyggere, har et areal på 3 km2. De største gader er Østergade, Vestergade og Skansevej.

 

Ledige lejlighed til leje i Nørresundby på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Nørresundby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Nørresundby. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Nørresundby . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Nørresundby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Nørresundby end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Nørresundby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Nørresundby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Nørresundby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Nørresundby?

I Nørresundby finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Nørresundby ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nørresundby kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Nørresundby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Nørresundby.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Nørresundby ?

Prisen på en lejebolig i Nørresundby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Nørresundby.