Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Århus C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 816981
  • Lejlighed
  • 145 m2
  • 3
  • 1.7.2022
  • 20.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Stor hjørne- og udsigtslejlighed i AArhus med stor privat terrasse og parkering

Bo med formidabel udsigt over både Mols, Aarhus Bugten og byens tage i 145 kvm. hjørnelejlighed på 10. sal i det markante Bjarke Ingels-byggeri AARHUSet på havnefronten. Med til lejligheden hører fast p-plads med el-stik.
Der er storslået udsigt fra alle lejlighedens fire værelser – og der er såmænd også havudsigt fra kanten af badekarret på det badeværelse, der hører til master bedroom.
Med sin hjørne-beliggenhed har lejligheden sol hele dagen med både østvendt altan med udsigt til Mols og Aarhus Bugten og sydvendt altan med vue indover Domkirken og Aarhus’ andre ikoniske bygninger - i alt 55 kvm. altan, hvor det således altid er muligt at finde en hyggekrog med læ. Der er udgang til altan fra alle værelser.
Der er elevator direkte op til lejligheden fra p-kælderen.
Rummene fordeler sig på: entré, køkken og spisestue med hvidt Invita-køkken og sort/hvid keramisk bordplade, master bedroom med både bruseniche og badekar, et andet værelse med plads til to sovepladser og et tredje værelse med en soveplads, desuden endnu et badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Alle hårde hvidevarer er fra Gaggenau, herunder indbygget vinkøleskab med led-belysning i køkkenet. Der er indbyggede Invita-garderobeskabe i alle værelser. Gennemgående i lejligheden er gulvet i massiv olieret eg. Der er gulvvarme overalt.
AARHUSet er blevet kaldt Aarhus’ nye vartegn. Det er skabt af den internationalt mest anerkendte, danske arkitekt Bjarke Ingels og hans tegnestue BIG. Idéen har været at forene Aarhus’ dna i ét projekt med både intime gadeforløb, torve, terrasser, cafeer, restauranter og kultur.
Arkitekterne har skabt et byggeri med masser af personlighed, fx med unikke værker af kunstneren Mormor i de forskellige opgange, ligesom AARHUSET også har sit eget specialdesignede logo, der går igen i bl.a. hajtænderne i den underjordiske p-kælder.
Som et frirum kun for beboerne i AARHUSET er der i anden sals højde anlagt en fælles, indre gårdhave med bl.a. gynger og basketbane og plads til hyggestunder igrønne omgivelser.
Uden for komplekset er der få skridt til det byliv, der er ved at vokse frem på Aarhus Ø omkring bl.a. det populære havnebad.
Den månedlige husleje er ekskl. forbrug, som betales direkte til forsyningsselskaberne.
Lejligheden er umøbleret.
Lejemålet tidsubegrænset, men dog bindende for 2 år.