Rapportér

Lejlighed til leje, Århus C, Klik her for at se vejnavnSønder Allé x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 920608
  • Lejlighed
  • 76 m2
  • 1
  • 9.500 DKK

HYGGELIG LYS LEJLIGHED I CENTRUM AF AARHUS FREMLEJES - PERFEKT TIL PAR

Minimér risikoen for at blive snydt i forbindelse med boligudlejning ved at følge denne guide.

Vi søger en lejer til vores dejlige hjem i hjertet af Aarhus (i perioden 1. december 2020 til 1. juni 2021 = 7 måneder), da vi begge skal til New Zealand for at studere. For kontakt skriv en privatbesked eller giv os et kald på telefon +45 XXXXX. Psst... må gerne deles!

KORT BESKRIVELSE
Lejligheden ligger centralt placeret i midten af Aarhus by (30 sekunder til busterminalen, 2 minutter til hovedbanegården). Den har en stor sydvendt balkon i hjørnet af en hyggelig (og vindestille) baggård, hvor man kan sidde ude det meste af foråret og langt hen på sommeren. Herudover har lejligheden et enormt vinduesparti, der giver et fantastisk lysindfald.

Der er højt til loftet, hvilket giver stuen og køkkenet en helt særlig atmosfære, der er behagelig opholde sig i. Soveværelset i hemsen har en stor dobbeltseng (180x200), fjernsyn, ventilator, mm.

Der er også mulighed for at have overnattende gæster i køjesengen, som er en del af det smarte hjemmekontor, der er indrettet i stuen. Badeværelset kan tilgås fra entréen, hvor der er masser af plads til sko, jakker, og tøj. I baggården kan der parkeres cykler.

FAKTA OM LEJLIGHEDEN
Adresse: Sønder Allé 25a, 2.8.
Størrelse: 76 kvadratmeter
Fuldt møbleret: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Elevator: Ja
Cykelbaggård: Ja
Internet: Ja (Hiper, 63/24 Mbps)
Ikke-ryger: Ja
Hund: Nej

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.