Rapportér

Lejlighed til leje, Frederiksberg C

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 947135
  • Lejlighed
  • 151 m2
  • 5
  • 21.354 DKK
  • 64.062 DKK
  • 64.062 DKK

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Voreslejebolig.dk!

151 m2 lejlighed til leje i 1900 Frederiksberg C

Beskrivelse

En enestående ejendom, som er opført i 1908 med flere specielle arkitektoniske detaljer som f.eks. 4 tårne. Ejendommen består af 2 separate bygninger med hyggelige gårdspladser. Facaden på ejendommen står flot og nypudset.
Der er samlet set 82 boliger i ejendommen i størrelser fra 64 til 208 m2, hvoraf kun 3 af boligerne er under 100 m2. Alle boliger er store, lyse og smagfuldt indrettet. Der er kælderrum til alle boliglejemål. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.
Nærområdet: 
Ejendommen ligger i et af de mest eftertragtede områder på Frederiksberg med nærhed til både shopping, cafeer og handelsstrøg. F.eks. ligger ejendommen kun 600 meter fra Gammel Kongevej. Området er meget charmerende og præget af rolige omgivelser og ligger ganske tæt på Søerne og offentlig transport.
Lejligheden indeholder: En meget stor og skøn Frederiksberg lejlighed. Entré. Der er to stuer en-suite mod Vodroffsvej. Den ene med en mindre altan. Derudover 2 skønne soveværelser – det ene værelse har mindre altan mod gården – og ydermere en lille kammer/kontor. Køkkenet er åbent og lejlighedens midtpunkt og inkl. alle hårde hvidevarer. Badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.
Kom til åbent hus på denne skønne lejlighed i et populært kvarter på Frederiksberg.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Voreslejebolig.dk!

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info.