Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Helsinge

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
  • 1016567
  • Lejlighed
  • 127 m2
  • 4
  • 1.11.2021
  • 9.450 DKK
  • 28.350 DKK
  • 9.450 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...

127 m2 lejlighed til leje i 3200 Helsinge

Nu udlejes denne 4-værelses lejlighed med
eget tårnrum. Lejligheden er
beliggende i rolige omgivelser og tæt på offentlig transport. Lejligheden ligger på 1. og 2. sal og har egen indgang/ trappe fra gadeplan. På lejlighedens 1. plan er der to gode værelser samt et dejligt rummeligt badeværelse, åbent køkken med mulighed for indretning af spiseplads. Modsat køkkenet er der mulighed for at indrette en hyggelig stue. Lejlighedens 2. plan kan indrettes til soveværelse med god mulighed for opbevaringsplads eller etagen kan indrettes til stue alt efter ens behov. Der er ligeledes toilet på denne etage.

Historisk boligejendom beliggende i charmerende landsby. Bygningen er nyligt ombygget og består udelukkende af boliger. Opvarmning sker ved centralvarme.

Helsinge er hovedsæde for Gribskov Kommune. Byen er afgrænset fra Sjællands nordkyst af et 4 km bredt bælte bestående af en række mindre byer og forbundet af lokalbanetog til den charmerende kystby Tisvildeleje og Hillerød. De vidtstrakte tiltag for at realisere projektet ”Helsinge – Danmarks bedste børneby”, har medført opførelse af en ny og moderne byskole samt indførelse af utallige årlige kulturelle events med børn, sundhed og kreativitet i fokus. Dette har sammen med beliggenheden i et naturskønt område omringet af både Tisvilde Hegn, Valby Hegn, Gribskov og Arresø skabt gode rammer for det voksende indbyggertal domineret af børnefamilier.
Der forekommer i byen et stort udbud af både dagligvare- og udvalgsvarebutikker, sammen med et kulturcenter, en svømmehal samt idræts- og frivilliigecenter.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Gribskov kommune - klik her for mere info.