Rapportér

Lejlighed til leje, Vordingborg, Klik her for at se vejnavnVej ikke angivet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 913838
  • Lejlighed
  • 387 m2
  • 7
  • 1.10.2020
  • 12.800 DKK
  • 38.400 DKK
  • 12.800 DKK

387 m2 lejlighed til leje i 4760 Vordingborg

Fantastisk herskablig lejlighed midt på gågaden i Vordingborg.
Lejligheden byder på en spændende indretning med 3 stuer, 3 store værelser, en suite, højt til loftet og flotte velbevarede detaljer. Herudover er der køkken med adgang til stor tagterrasse med udespa, urtehave og køkken. Lejligheden her er for dig som gerne vil nyde livet i ren luksus og uden sure pligter i "Byen, der aldrig sover" ! Lejligheden er absolut et kig værd, så kontakt os for en uforpligtende fremvisning.

Historisk bygning beliggende på hovedgaden i Vordingborg by. Ejendommen kan spores tilbage i historien og består både af kontor, detail og bolig. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Vordingborg by byder på et hyggeligt handelsstrøg med spændende butikker, et rigt musik- og kulturliv samt gode cafeer og spisesteder. Lystbådehavnen, Nordhavnen, har gode faciliteter for lystsejlere. Caféer og restauranter bidrager til stemningen i det hyggelige havnemiljø. I disse år sker der en del byudvikling i den sydlige bydel, hvor der bl.a. er etableret en del nye boliger og en kulturarkade, som bl.a. rummer byens nye bibliotek. Lystbådehavnen, Sydhavnen, og det nye erhvervsområde, giver yderligere liv til området. På Ore findes byens bedste - og flere kilometer lange - badestrand. Campingpladsen er beliggende direkte ned til stranden, og er en base for mange gode oplevelser i den omkringliggende natur, der også tæller skovene omkring godset Rosenfeldt. I Vordingborg by finder endvidere en del spændende aktiviteter sted. Danmarks Borgcenter arrangerer hvert år i august borgdage med ridderturneringer, demonstrationer af gammelt håndværk og forskellige opvisninger. Egnsteateret 'Cantabile 2’ arrangerer wavesfestival som er en total teateroplevelse med drama, dans og performance, der finder sted forskellige steder i byen.
Danmarks største børnefestival, Vilde Vulkaner, med leg og musik for unge mellem 6 og 14 år er et årligt tilløbsstykke for 6.000 af landets SFO-elever.

Klik dig videre og få mere info om lejeboligen...

Du kan minimere sandsynligheden for at blive snydt i forbindelse med boligudlejning ved at følge reglerne i denne vejledning: Brug din sunde fornuft

Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info.