Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Rødding

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 969103
  • Lejlighed
  • 96 m2
  • 3
  • 4.450 DKK
  • 13.350 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...

96 m2 lejlighed til leje i 6630 Rødding

Attraktiv lejlighed, som har en perfekt beliggenhed midt i Jels. Lejligheden er indrettet med 2 gode værelser, stor og hyggelig stue, lyst køkken samt pænt badeværelse. Meget kort afstand til indkøb, offentlig transport og de kønne Jels søer. Her kommer du til at bo tæt på alting i en rigtig fin lejlighed til en god billig leje! Kom med på et besøg i en hyggelig lejlighed.

Hyggelig ejendom beliggende i børnevenligt, udbygget villakvarte. Bygningen fremstår hyggelig og består udelukkende af boliger. Opvarmning sker ved naturgas.

Rødding er en højskoleby i det Nordlige Sønderjylland. Fra byen går busser til blandt andet Ribe, Vejen, Toftlund, Haderslev, Jels og Gram. Byen ligger omkring 20 kilometer fra Ribe, hvorfra der går tog til blandt andet Esbjerg og Tønder og omkring 15 kilometer fra Vejen, hvorfra toget går til blandt andet Aarhus, Esbjerg og København. Rødding rummer tre skoler; Rødding Skole, Rødding Friskole samt Rødding Højskole. Centralt beliggende i byen er der at finde det velbesøgte Rødding Center, der indeholder alt, hvad hjertet begærer af tilbud til såvel fritiden som den mere erhvervsmæssige side. Til fritiden findes der idrætsfaciliteter, bibliotek, biograf, klubvirksomhed og meget andet.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Vejen kommune - klik her for mere info.