Rapportér

Værelse til leje, Højbjerg, Klik her for at se vejnavnOddervej xxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 849772
  • Værelse
  • 10 m2
  • 1
  • 2.950 Kroner
  • 8.000 Kroner
  • 6.900 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Roomie m/k søges til lækker lejlighed i Højbjerg

Jeg har et værelse til leje i Højbjerg fra 15. februar eller hurtigst muligt. Det er i en lækker 3-værelses lejlighed på 74 kvadratmeter i Højbjerg, som vi deler. Lejligheden ligger i et godt område med kun 100 meter fra skoven og 800 meter ned til den uendelige bro ved havet. Derudover er det tæt på Marselisborg, Dyrehaven, Moesgaard og Ceres park, AGF’s hjemmebane og kun lidt under 4 km fra centrum.

Huslejen er 2950 kr. incl. vand, vaskemaskine og tørretumbler. Dertil kommer acconto på 500 kr. for varme, strøm og vand. Dette dog kun, hvis vi kan få boligstøtte :)

Lejligheden består af to lige store værelser, et stort køkkenalrum og stue samt en dejlig gårdhave. Dit værelse er lyst og venligt og har direkte udgang til gårdhaven. Der er gratis vask med vaskemaskine og tørretumbler og et tørrerum samt fælles opbevaringsrum. Desuden er der også en opvaskemaskine i husstanden, som naturligvis afhjælper den ellers langvarige og kedelige opvask. Derudover er der en parkeringsplads i gården og et busstoppested lige foran huset med afgang mod city og uni ca. hvert kvarter.

Jeg selv er en 23-årig psykologistuderende fra Thy, som lige er startet på 6. semester. Jeg interesserer mig for litteratur, musik og politik samt meget andet. Jeg spiller lidt musik i fritiden og har en pladeafspiller stående. Jeg kommer fra en stor familie og har jeg gået på Testrup højskole, så jeg er socialt anlagt.

Jeg søger en roomie (m/k), som er interesseret i at skabe et godt fælles miljø med plads til hinanden, og som også er klar på at hygge sammen engang imellem med fælles aftensmad, en god hyggestund med vin eller øl, se film, spille spil osv. Jeg ynder selv bl.a. at spille et slag kort eller det sagnomspundne Bezzerwizzer, men jeg er med på det meste, når det kommer til sådanne herligheder! Privatliv skal dog også respekteres – what a surprise!
Rengøring skal selvfølgelig deles, og det ville være rigtigt fedt med en plan. Det har jeg haft med min snart tidligere roomie, og det har fungeret ganske glimrende, og jeg tror også, det ville være nemmere for os begge :)

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Højbjerg