Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Stor villa med mange muligheder i Jels (6630 Rødding)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104399
  • Hus
  • 230 m2
  • 5
  • 6.995 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Rødding

Midt i Jels by finder man denne hyggelige villa fra 1913.
Villaen er løbende moderniseret, senest med nyt bad som er etableret i forbindelse med udbuddet af villaen til udleje, men har bevaret stilen fra det oprindelige og er derfor både hyggelig og velfungerende som familiebolig.
Der er flere muligheder for anvendelse af boligen, da huset indeholder et stort lokale som tidligere har fungeret som butik. Der er til denne del af boligen egen indgang direkte fra gaden. Dette rum er velegnet til som kontor eller lign. men kan også finde anvendelse som ungdomsafdeling, gildesal, motionsrum, hobbyafdeling mv.
Boligen indeholder en større entré, hvorfra de fleste af stueetagens rum fordeler sig. Et par trin fører op til boligens meget rummelige køkken med plads til spiseafdeling. Køkkenet er 5-6 år gammlet og har god skabs- og bordplads, et amerikaner kle-/fryseskab, opvaskemaskine, konfur, emhætte og integreret ovn. En oval åbning forbinder køkkenet med stuen og fører lys ind i rummene fra flere vinkler. Selve stuen er af en overordentlig god størrelse, med gulvtæppe, og har mange hyggelige vinduer ud mod gadeplan. Fra entréens repos fører en trappe til husets 1. sal som indeholder en størrre repos, et badeværelse med brus og 4 gode værelser i varierende størrelser, alle med tæpper. Der er i alle rum et fint lysindfald.
Til huset hører en garage med elport og et værksted samt en overskuelig have på bagsiden af boligen.
Jels er en hyggelig mindre by tæt på Rødding omringet af fantastisk smuk natur med skove, søer og stisystemer omkring. i området er der fundet flere oltidsminder og rester af en vikingeborg, ligesom hærvejen går tæt forbi.
Byen har det meste, der er behov for, herunder både skole, daginstuitutioner, hal og fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder, restarant, take away mm. Desuden har Jels et flot og velbesøgt søbad, en friluftscene, hvor der hvert år opføres vikingespil, og en golfbane nord for byen.
Jels er godt beliggende til flere større byer. Herfra er der bl.a. 7 km. til Vojens, 17 km. til Vejen, 26 km. til Kolding og 30 km. til Ribe.
Villaen udlejes fra 1. december 2022 for en periode efter nærmere aftale, dog min. 1 år.
Forbrug betales direkte til værkerne.
Boligen opvarmes med naturgas.


Dette hus til leje ligger på jels vestergade i Rødding. Rødding har postnummeret 6630, og ligger i kommunen Vejen, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 230 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 6.995 kr. per måned.

Lignende boliger