Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejeboliger i Aalborg Øst

Du har søgt efter boliger i Aalborg Øst. Mere info om lejeboliger i Aalborg Øst .
Du har søgt efter boliger i Aalborg Øst. Mere info om lejeboliger i Aalborg Øst .

Værd at vide når du søger lejebolig i Aalborg Øst

Aalborg Øst er den østligste bydel i Aalborg og har mere end 12.000 indbyggere. Nogle vælger også at bruge en lidt bredere definition af Aalborg Øst, hvor også Aalborg Universitetskvarter regnes som en del af Aalborg Øst, der ellers ligger lidt uden for byen. Aalborg Øst har en meget divers demografisk blanding og er kendt for at være en bydel, hvor mange indvandrere af anden etnisk herkomst har valgt at bosætte sig. Aalborg Øst er også en af de bydele i Aalborg, der har de laveste huspriser. I området omkring Langagervej, hvor Aalborg Handelsskole også har en afdeling, er der et større industrikvarter. Blandt andre har Nordjyske Medier deres hovedsæde på Langagervej, der ligger lige ved siden af motorvejen.

Aalborg Øst havde i 2009 12.634 indbyggere. Det er den østligste bydel i Aalborg og ligger direkte ud til E45-motorvejen, umiddelbart før Limfjordstunnellen. Den største vej er Humlebakken, samt Langagervej hvor der er et større industrikvarter.

 

Find lejebolig i Aalborg Øst

Leder du efter en lejebolig i Aalborg Øst? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Aalborg Øst der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Aalborg Øst - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Aalborg Øst , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Aalborg Øst

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Aalborg Øst. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Aalborg Øst der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Aalborg Øst?

I Aalborg Øst finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Aalborg Øst ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Aalborg Øst kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Aalborg Øst ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Aalborg Øst.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Aalborg Øst ?

Prisen på en lejebolig i Aalborg Øst afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Aalborg Øst.