Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Århus N

Du har søgt efter Huse til leje i Århus N. Herunder finder du alle de aktuelle huse til leje i Århus N lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om huse til leje i Århus N
Du har søgt efter Huse til leje i Århus N. Herunder finder du alle de aktuelle huse til leje i Århus N lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.Mere info om huse til leje i Århus N
Sortér efter

Værd at vide når du søger hus i Århus N

Århus N er den Nordlige del af Århus, hvor bydelene Christiansbjerg, Trøjborg (størstedelen), Risskov, Marienlund og Katrinebjerg ligger. Århus N er et stort område, der huser både Århus Handelshøjskole (Del af AU), Århus tekniske skole, samt andre uddannelsesinstitutioner

Samlet set er der ca. 30.000 indbyggere i Århus N.

 

Ledige hus til leje i Århus N på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Århus N, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Århus N. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Århus N . Du kan se de aktuelle huse til leje i Århus N herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Århus N end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Århus N

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Århus N. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Århus N der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Århus N?

I Århus N finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Århus N ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus N kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Århus N ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Århus N.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Århus N ?

Prisen på en lejebolig i Århus N afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Århus N.