Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Odense M

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Odense M.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Odense M.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger hus i Odense M

Odense M er et område i forbindelse med centrum. Som navnet antyder og som kan skabe forvirring, står Odense M for Odense Midt. Det ligger lidt sydvest fra centrumdelen, syd for åen, men med meget nem og tæt adgang til centrum. Da området ligger syd for centrum, er det desuden i tættere afstand til den Fynske motorvej og dermed med forbindelse til resten af landet.

Området er bygget op omkring Munkerisvej. Området ligger mellem Odense Zoo og Syddansk Universitet.

 

Find hus til leje i Odense M på voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Odense M, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse  i Odense M . Du kan se de aktuelle huse til leje i Odense M herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Odense M end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Odense M

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Odense M. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Odense M der matcher dine søgekriterier.