Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Nibe

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Nibe.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Nibe.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
  • Hus til leje i Nibe

    93 m2 rækkehus til leje i 9240 Nibe
    Linker til almennyttigt boligselskab, som kan have venteliste
    • 7.015 DKK
    • 93 m2

Værd at vide når du søger hus i Nibe

Nibe er en by i Aalborg Kommune med knap 5.000 indbyggere, der er beliggende i Himmerland. Den ligger ca. halvvejs mellem Aalborg og Løgstør. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, men blev først en by af større betydningen i 1500-tallet, efter at sildefiskeriet fik en større betydning, og Aalborgområdet fik monopol på handel med saltede sild. Igennem flere århundreder var byen kraftigt afhængig af sildefiskeriet, og sildens betydning for byen er også afspejlet i byens købstadsvåben. Senere blev Nibe en stationsby, men er det ikke længere. I dag er byen mest kendt for sin årligt tilbagevendende musikfestival Nibe Festival, der i folkemunde er kendt som ”Den Lille Fede” og i de senere år har tiltrukket store navne som Katy Perry, Nephew og Bloodhound Gang.

Nibe havde i 2011 4.987 indbyggere. Nibe er beliggende i Aalborg Kommune cirka 21 kilometer fra Aalborg og 26 kilometer fra Løgstør. Nibe ligger ud til Limfjorden ved Sebber Sund. De største veje er Aalborgvej, Løgstørvej samt Nørregade.

 

Find hus til leje i Nibe på voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Nibe, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse  i Nibe . Du kan se de aktuelle huse til leje i Nibe herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Nibe end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Nibe

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Nibe. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Nibe der matcher dine søgekriterier.