Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Huse til leje i Holbæk

Du har søgt efter Huse i Holbæk. Mere info om huse til leje i Holbæk.
Du har søgt efter Huse i Holbæk. Mere info om huse til leje i Holbæk.

Værd at vide når du søger hus i Holbæk

Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.

 

Ledige hus til leje i Holbæk på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Holbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Holbæk. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Holbæk . Du kan se de aktuelle huse til leje i Holbæk herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Holbæk end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Holbæk

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Holbæk. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Holbæk der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Holbæk?

I Holbæk finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Holbæk ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Holbæk kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Holbæk ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Holbæk.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Holbæk ?

Prisen på en lejebolig i Holbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Holbæk.