Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Huse til leje i Haderslev

Du har søgt efter Huse i Haderslev. Mere info om huse til leje i Haderslev.
Du har søgt efter Huse i Haderslev. Mere info om huse til leje i Haderslev.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Hus, som sendes ud til de relevante udlejere i Haderslev. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger hus i Haderslev

Haderslev har siden kommunalreformen i 2007 været hovedbyen i den sammenlagte kommune Haderslev Kommune. Haderslev har længe været handelscentrum for oplandet og er desuden en af Danmarks domkirkebyer. Haderslev Domkirke, Vor Frue Kirke, blev dog først domkirke efter genforeningen i 1920. Haderslevs historie startede omkring 1100-tallet, og i 1296 fik byen sine købstadsrettigheder. Vor Frue Kirke stammer ligeledes fra 1200-tallet, dog er den flere gange blevet ombygget.

I dag er Haderslev en moderne handelsby, der dog har gjort en stor indsats for at bevare flere af de gamle bygninger i det moderne bycentrum. Den største arbejdsplads i byen er Haderslev sygehus, mens der også er en pæn del industri i byen, især inden for metalvarevirksomheder. Haderslev har desuden en lang række uddannelsesinstitutioner med både gymnasier, teknisk skole og CVU-center med blandet andet sygeplejeuddannelse. Desuden ligger Haderslev Kaserne også i byen, der er hjemsted for Hærens 1. Brigade og Danske division.

Haderslev havde i 2011 21.213 indbyggere. Haderslev Kommune har sammenlagt 56.116 indbyggere og dækker et areal på 701,98 km2. Haderslev ligger ved overgangen mellem Haderslev Dam og Haderslev Fjord.

 

Ledige hus til leje i Haderslev på Voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Haderslev, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje i Haderslev. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse i Haderslev . Du kan se de aktuelle huse til leje i Haderslev herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Haderslev end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Haderslev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste huse i Haderslev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Haderslev der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Haderslev?

I Haderslev finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Haderslev ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Haderslev kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Haderslev ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Haderslev.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Haderslev ?

Prisen på en lejebolig i Haderslev afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Haderslev.