Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i Frederiksberg

Find din lejebolig i Frederiksberg på listen med ledige lejeboliger i Frederiksberg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Frederiksberg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Frederiksberg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i Frederiksberg.
Mere info om lejebolig i Frederiksberg .
Du har søgt efter boliger til leje i Frederiksberg.
Mere info om lejebolig i Frederiksberg .

Find din lejebolig i Frederiksberg på listen med ledige lejeboliger i Frederiksberg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Frederiksberg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Frederiksberg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i Frederiksberg

Frederiksberg ligger tæt ved centrum af København og har et hav af muligheder.

Hvis du ønsker at opleve bylivet, skal du blot tage en gåtur ned af gaderne og sætte dig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, det rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv, og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg er en enestående bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og mere konservative del af København.

Her får du overblik over lejeboliger i Frederiksberg. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Frederiksberg. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig.Boliger på Frederiksberg er nogle af de mest attraktive i landet. Frederiksberg er kendt for sine livlige gader og byder på mange grønne parker og haver, der indbyder til gåture og udflugter. 

 

Find lejebolig i Frederiksberg

Leder du efter en lejebolig i Frederiksberg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Frederiksberg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Frederiksberg - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Frederiksberg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Frederiksberg

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Frederiksberg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Frederiksberg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Frederiksberg?

I Frederiksberg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Frederiksberg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederiksberg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Frederiksberg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Frederiksberg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Frederiksberg ?

Prisen på en lejebolig i Frederiksberg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Frederiksberg.