Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i København S

Find din lejebolig i København S på listen med ledige lejeboliger i København S herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i København S og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i København S. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i København S.
Mere info om lejebolig i København S .
Du har søgt efter boliger til leje i København S.
Mere info om lejebolig i København S .

Find din lejebolig i København S på listen med ledige lejeboliger i København S herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i København S og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i København S. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i København S

Syd for København centrum finder du København S. Denne bydel har i løbet af de seneste år gennemgået en stor udvikling med mange nybyggerier og spændende arkitektoniske perler som spillestedet Royal Arena. Bydelen København S, Amager, er inden for kort tid steget i popularitet og som følge af byens udvikling og vækst, og øen bliver tit spået til at være det nye hippe sted i København.
Som beboer på Amager kan du få mange behov opfyldt; du bor centralt, da du nemt og hurtigt kan komme ind til centrum. Derudover er bydelen rig på natur- og kulturoplevelser både til lands og til vands.

Med store græsarealer og kort afstand til vandet er København S privilegeret med en skøn natur.
Amager Strandpark er populært hos københavnerne, som får muligheden for at nyde Øresunds friske vand både om sommeren og vinteren.
På gode sommerdage er Strandparken et befærdet sted, men der er stadig plads til, at alle kan få frisk luft og sand mellem tæerne.
Udover at være en naturoplevelse bliver der også afholdt forskellige sommerkoncerter.

I København S ligger også vand-ski parken Copenhagen Cable Park - Her kan du både prøve dine egne evner indenfor vandsport af og lade dig underholde af andres tricks. I parken afholdes der desuden store fester, Sankt Hans og klubaftener. 

København S er en bydel, der er kommet for at blive, ikke kun som beboelsesområde, men også som et symbol for moderne københavnsk kultur, natur og industri.

Her får du overblik over lejeboliger i København S. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i København S. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig på Amager er du placeret tæt på Københavns centrum og du kan få glæde af en masse naturskønne områder heriblandt Amager Strand, Amager Fælled samt Havnebadet på Islands Brygge. 

 

Find lejebolig i København S

Leder du efter en lejebolig i København S? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i København S der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i København S - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i København S , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i København S

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i København S. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i København S der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i København S?

I København S finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i København S ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for København S kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i København S ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i København S.

Hvad er huslejen for en lejebolig i København S ?

Prisen på en lejebolig i København S afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i København S.