Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Vanløse

Du har søgt efter lejeboliger til leje i følgende byer: 2720 Vanløse.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter lejeboliger til leje i følgende byer: 2720 Vanløse.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Her får du overblik over lejeboliger i Vanløse. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Vanløse. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Vanløse ligger vest for København centrum og er en del af Københavns Kommune. Bydelen grænser op til Frederiksberg, så du forbliver tæt på byen. Vanløse har flere gode busforbindelser og metrostationer. Vanløse er et smukt område, beriget med Damhussøen, som skiller Vanløse og Rødovre ad. Damhussøen, og den dertilhørende Damhuseng er et friskt pust i Vanløse, da den ligger åbent og centralt.

Vanløse ligger vest for København centrum og er med sine kun 6,7 km2 en af Københavns mindste bydele. Man skal dog ikke lade sig påvirke af dette, da den lille bydel er både huser unge, ældre, familier, natursteder og den store Damhussø. Ydermere er der et aktivt restaurantliv og shoppemuligheder. Vanløse grænser op til Frederiksberg, Rødovre og Brønshøj. Der kører både busser, S-toge og metro til og fra Vanløse. 

På blandt andet Vanløse Torv og Ålekistevej ligger der mange butikker, caféer og restauranter. Desuden er et indkøbscenter på vej. 
Af grønne områder har man Damhussøen, Damhusengen og Grøndalsparken tæt ved sig. Mange mennesker dyrker sport her og så er det også et typisk område, som børneinstitutioner tager til.