Murmanskgade, Nordhavnen - ledige lejeboliger

Få overblik over ledige lejeboliger på Murmanskgade i 2150 Nordhavnen.

Se alle ledige lejeboliger i Nordhavnen lige nu


Murmanskgade ligger i København Kommune


Hvad er Nordhavnen?

Nordhavnen er et nyopført område i København som tidligere har været industrihavn. Det er et af de største udviklingsprojekter i København, og det er et af de mest spændende steder at besøge. Det er et sted, hvor man kan nyde den smukke havudsigt og den pulserende byliv.

Nordhavnen har et stort udvalg af forskellige aktiviteter. Der er et stort antal restauranter, caféer, butikker og gallerier. Der er også et stort udvalg af forskellige kulturelle aktiviteter, herunder koncerter, teaterforestillinger og kunstudstillinger. Der er også en række forskellige offentlige parker, hvor man kan nyde den friske luft. Der er også et stort udvalg af forskellige sportsfaciliteter, herunder fodboldbaner, tennisbaner og svømmehaller.

Boligsøgning i Nordhavnen

Nordhavnen er et sted, hvor man kan finde et stort udvalg af forskellige boliger. Der er et stort udvalg af forskellige typer boliger, herunder lejligheder, rækkehuse og villaer. Der er også et stort udvalg af forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og budget. Lejeboligmarkedet i Nordhavnen er stærkt konkurrencedygtigt, så det er en god ide at undersøge markedet nøje, før man beslutter sig for at leje et sted. At leje en lejlighed eller et hus i Nordhavnen kan være en god investering, da det er et af de mest attraktive områder i København.

Vigtige steder i Nordhavnen

Nordhavnen er forbundet med resten af København via Sundkrogsgade og Århusgade. Og eftersom Nordhavnen er tidligere industrihavn, er der op til flere kajer, hvor fragtskibe i stor stil har lagt til tidligere. På nuværende tidspunkt er det kun Levantkaj ved CP 94, som stadig er aktiv containerhavn. Skudehavnen er et andet vigtigt sted i Nordhavnen, som er et yndet sted for sejlere og lystsejlere. Der er også et stort udvalg af forskellige restauranter, caféer og butikker i området.

Transport i Nordhavnen

Der er flere forskellige måder at komme rundt i Nordhavnen på. Der er et stort udvalg af offentlig transportmuligheder, herunder busser og metro. Der er også mulighed for at komme rundt i området med cykel, da der er et stort udvalg af cykelstier. Der er også mulighed for at komme rundt i området med båd, da der er flere forskellige havne. Metroen går til Orientkaj som ligger centralt på Nordhavnen.