Vis alle nyheder fra Voreslejebolig.dk
tirsdag 6. december 2016

Ny lejebolig-app giver besked om nye lejeboliger med det samme

Med app´en "Lejeboliger i Danmark" lancerer boligportalen Boligdeal.dk nu en ny mulighed for boligsøgning, hvor man, uanset hvor man er, kan få besked lige med det samme, når der udbydes en ny lejebolig på markedet.

Download appen her.

De boligsøgende danskere får nu hjælp til jagten efter den perfekte lejebolig - hvor hastighed betyder alt.

Med app´en "Lejeboliger i Danmark" - som indeholder de fleste ledige boliger, der udbydes officielt i Danmark - lancerer boligsøgemaskinen. Voreslejebolig.dk nu en ny mulighed for boligsøgning, hvor man, uanset hvor man er, kan få besked lige med det samme, når der udbydes en ny lejebolig på markedet.

Dermed giver app´en - som er blevet downloadet cirka 6.000 gange i løbet af de første 14 dage - de boligsøgende danskere mulighed for at agere hurtigt, når der kommer en lejebolig på markedet:

"Der er stor rift om de gode lejeboliger rundt omkring i landet. Så hvis man skal gøre sig håb om at få en lejebolig, skal man reagere meget hurtigt, når lejeboligen kommer på markedet. Med den nye App, får den boligsøgende besked lige med det samme, så hun, uanset om hun er på stranden, i venteværelset, i netto eller står på vandski, kan kaste det hun nu har i hænderne og jagte boligen i stedet", forklarer Voreslejebolig.dk

Den nye app kræver ikke oprettelse, er meget let at bruge og kan indstilles meget målrettet, så man kun får besked om lige præcis de boliger, som man synes er interessante:

"De boligsøgende danskere bruger utrolig meget tid på at finde nye boliger og vi håber at vi med den nye app, vil kunne spare danskerne for en masse tid, ved at give dem et meget hurtig overblik over nye muligheder på lejeboligmarkedet. Appen passer således perfekt ind i vores generelle vision om at demokratisere al viden om boligmarkedet, ved at gøre denne viden ligeligt tilgængelige for alle", siger siger Voreslejebolig.dk.

App’en er tilgængelig i App Store og Google Play.