Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Vestbjerg

Du har søgt efter lejeboliger til leje i følgende byer: Vestbjerg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter lejeboliger til leje i følgende byer: Vestbjerg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejebolig i Vestbjerg

Vestbjerg ligger i Vendsyssel og er en satellitby til Aalborg med knap 3.000 indbyggere. Postdistriktet 9380 Vestbjerg er det mest velhavende i Region Nordjylland med en gennemsnitlig husstandsindkomst over 500.000. Vestbjerg er vokset fra at være en lille landsby til at være en by med flere villakvarterer, eftersom områder i byen er blevet udstykket af flere omgange. Vestbjerg har både flere detailbutikker samt en folkeskole, hal, kirke. Desuden er der masser af fritidstilbud til børn og unge i byen.

Vestbjerg havde i 2011 2.677 indbyggere og er en del af Sulsted Sogn, der ligger i Aalborg Kommune. Den største gade i byen er Mejlstedvej.

 

Find lejebolig i Vestbjerg

Leder du efter en lejebolig i Vestbjerg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Vestbjerg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Vestbjerg - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Vestbjerg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Vestbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Vestbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vestbjerg der matcher dine søgekriterier.