Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Vodskov

Du har søgt efter lejeboliger til leje i følgende byer: Vodskov.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter lejeboliger til leje i følgende byer: Vodskov.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejebolig i Vodskov

Vodskov er en satellitby til Aalborg beliggende i Vendsyssel i Aalborg Kommune. Byen ligger tæt ved E45-motorvejen imellem Aalborg og Hjallerup. Vodskov var indtil 1968 en stationsby, hvor den sidste jernbanelinje, der gik igennem byen, stoppede. Vodskov har mange detailbutikker samt en række specialbutikker og folkeskolen i Vodskov er blandt Aalborg Kommunes største. Samtidigt er der en lang række fritidstilbud til børn og unge, hvilket sammen med placeringen tæt på Aalborg gør Vodskov til en attraktiv by især for børnefamilier.

Vodskov havde i 2011 4.399 indbyggere. Byen ligger i Vodskov Sogn, der er en del af Aalborg Kommune, beliggende i Vendsyssel. Vodskov ligger ca. 11 kilometer nord for Aalborg, mens E45-motorvejen løber umiddelbart ved siden af byen. De største veje i Vodskov er Tingvej og Vodskovvej.

 

Find lejebolig i Vodskov

Leder du efter en lejebolig i Vodskov? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Vodskov der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Vodskov - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Vodskov , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Vodskov

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Vodskov. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vodskov der matcher dine søgekriterier.