Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Roskilde

Du har søgt efter boliger i Roskilde. Mere info om lejeboliger i Roskilde .
Du har søgt efter boliger i Roskilde. Mere info om lejeboliger i Roskilde .

Her får du overblik over lejeboliger i Roskilde. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Roskilde. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Roskilde har du bopæl i en skøn storby med både grønne områder og et rigt byliv med et væld af kulturtilbud.


Værd at vide når du søger lejebolig i Roskilde

Roskilde er en livlig by på Sjælland, der emmer af charme og kultur. Herudover er Roskilde også en vigtig historisk brik i dansk historie, b.la. fordi byen en gang var Danmarks hovedstad.

Et signifikant monument i Roskilde er Roskilde Domkirke, som igennem flere århundreder har været kongefamiliens gravsted. Denne kirke er så fantastisk, at den nu er kommet på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv.

Af andet spændende dansk kultur er Vikingemuseum. Du kan her se hele 5 originale vikingeskibe, som stammer helt tilbage fra 1000-tallet. Der er mulighed for en helt masse spændende historie og sjove aktiviteter. Du kan bl.a. prøve at komme ud at sejle i et vikingeskib.

Roskilde har en hyggelig midtby, og her finder du også en hel masse butikker at shoppe i. I det charmerende centrum kan du 2 gange om ugen deltage i torvedage, hvor der bliver opstillet spændende boder! Du vil også kunne finde en masse genbrugs- og vintage-butikker i byen, som tilbyder en masse fedt tøj.
Herudover er der shopping centeret RO’s torv som også er en fed destination.

Du vil i Roskilde også kunne finde en helt masse caféer og restauranter, hvor du kan slå dig ned og nyde en god bid mad.

Af spændende aktiviteter summer Roskilde af liv! Som et af de helt store begivenheder er Roskilde festival at nævne! Men Roskilde byder også på utrolig mange andre musikoplevelser. 

 

Find lejebolig i Roskilde

Leder du efter en lejebolig i Roskilde? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Roskilde der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Roskilde - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Roskilde , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Roskilde

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Roskilde. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Roskilde der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Roskilde?

I Roskilde finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Roskilde ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Roskilde kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Roskilde ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Roskilde.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Roskilde ?

Prisen på en lejebolig i Roskilde afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Roskilde.