Kollegier i Odense C

Velkommen til landets bedste oversigt over Kollegier til leje i Odense C.

Opret en søgeagent så du får besked
når der kommer nye Kollegier i Odense C - klik her...


Se en liste med Kollegier til leje i Odense C herunderkollegie til leje - Rugårdsvej, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 39 boliger. Kollegiet består af fine indendørs- og udendørsarealer. Herudover er der kort afstand til midtby og andet byliv.

 
kollegie til leje - Skt. Jørgensgade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 27 boliger. Kollegiet har en central beliggenhed. Tæt på kollegiet er der grønne områder og gode indkøbsmuligheder.

 
kollegie til leje - Rosenbæk Torv, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 88 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og er kun 10 minutters gang fra Banegården. Det er et pænt og moderne kollegie.

 
kollegie til leje - Pjentedamsgade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 30 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og har ikke langt til banegård og indkøbsmuligheder. Tilknyttet kollegiet er en lille have og terrasse.

 
kollegie til leje - Slotsgade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 28 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og der derfor kun få minutter til byliv og Banegården. Herudover har kollegiet en tagterasse, som bliver b...

 
kollegie til leje - Jagtvej, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 85 boliger. Men sin centrale beliggenhed i Odense er der ikke langt til byliv og aktivitet. Herudover ligger kollegiet tæt på Munke Mose.

 
kollegie til leje - Østre Stationsvej, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 42 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og er kun få minutter fra Banegården og grønne områder.

 
kollegie til leje - Sdr. Boulevard, Odense C

Dette kollegier ligger i Odense og har i alt 115 boliger. Det er et moderne kollegie fra 2002-2006 bygget centralt og i grønne omgivelser.

 
kollegie til leje - Hans Tausens Gade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 26 boliger. Kollegiet ligger i centrum af Odense og er derfor tæt på alle byens uddannelsesmuligheder samt byliv.

 
kollegie til leje - Bredstedgade, Odense C

Dette kollegie ligger i Odense og har i alt 72 boliger. Kollegiet ligger centralt i Odense og kun få minutter fra Odense Banegård. Der er en række fællesfaciliteter knyttet til kollegiet som bar, f...

 
Flere Kollegier i Odense C...Se også:

Kollegie søges i Odense C...
Erhvervslokaler til leje i Odense C - kontor, klinik, værksted, butik mv.

Find lejebolig - oversigt
Om søgning efter Kollegie