Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelse til leje i Slagelse

Find værelse til leje i Slagelse på listen med ledige værelser i Slagelse herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser til leje i Slagelse og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Slagelse. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Værelser til leje i Slagelse.
Mere info om værelse til leje i Slagelse.
Du har søgt efter Værelser til leje i Slagelse.
Mere info om værelse til leje i Slagelse.

Find værelse til leje i Slagelse på listen med ledige værelser i Slagelse herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser til leje i Slagelse og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Slagelse. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger værelse i Slagelse

Slagelse ligger på Sydvestsjælland og er en af de ældste byer i Danmark. Byen er samtidigt den største i Slagelse Kommune. Byen er et oplagt handelssted for hele oplandet og byens erhverv har derfor en langt større kundebase end de lidt over 30.000 indbyggere, der er i byen. Derfor har Slagelse også mange gågader og indkøbscentre. Udover handelsmulighederne i Midtbyen er Slagelse også kendt for at være hjem for gardehusarregimentet på Antvorskov Kaserne. Derudover er der flere uddannelsessteder i byen, så byen er også præget af et godt studiemiljø.

Historisk set daterer Slagelse helt tilbage til omkring år 1000, hvor Svend Normand opførte en af Danmarks første stenkirker i Slagelse. Senere kom Antvorskov Kloster til byen, hvor mange valfartede til for at blive helet af klosterets munke, hvilket gjorde den endnu mere vigtig som handelsby. I det 16. århundrede var Slagelse plaget af flere markante brænde, men blandt andet en gammel kirkelade overlevede, hvor der indtil 1804 var latinskole. Her studerede blandt andre de kendte digtere og forfattere B.S. Ingemann, Jens Baggesen og H.C. Andersen. I nyere tid satte håndboldstjernen Anja Andersen i 90’erne igen Slagelse på danmarkskortet, da hun som træner for Slagelse Dream Team vandt flere danmarksmesterskaber og tre europæiske mesterskabstitler.

Slagelse havde i 2011 et indbyggertal på 31.979. Slagelse kommunes samlede areal er 567,34 km2. Slagelse ligger tæt på Storebæltsbroen og lige ved E20, hvilket gør den til et naturligt knudepunkt på Sydvestsjælland.

 

Ledige værelse til leje i Slagelse på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Slagelse, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Slagelse. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Slagelse . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Slagelse herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Slagelse end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Slagelse

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Slagelse. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Slagelse der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Slagelse?

I Slagelse finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Slagelse ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Slagelse kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Slagelse ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Slagelse.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Slagelse ?

Prisen på en lejebolig i Slagelse afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Slagelse.