Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Værelser til leje i Herning

Du har søgt efter Værelser til leje i følgende byer: Herning.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Værelser til leje i følgende byer: Herning.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Værelse til leje i Herning

  Værelse med te-køkken og trægulv: Flot udsigt, centralt for UNI, caféerne, fitness, midtbyen, Herning Centret og stationen. Rolig ejendom uden fest og ballade. Mulighed for at søge boligstøtte
  • 2.400 DKK
  • 25 m2
 • Værelser til leje i Herning
  Annonce

  Værelse til leje i Herning

  Værelse med altan for studerende eller dig som har arbejde: Værelse på 1.sal med fælles køkken og bad udlejes snarest. Der er 6 værelser i huset velegnede for studerende eller folk i arbejde. Vaske/tørremaskine på ...
  • 2.800 DKK
  • 25 m2
 • Værelse til leje i Herning

  30 m2 værelse til leje i 7400 Herning
  • 3.500 DKK
  • 30 m2

Find ledige værelser i Herning. Søger du værelse i Herning, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Herning end værelser, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Herning er du placeret i en by med et væld af kulturelle tilbud og aktiviteter. Herning byder også på mange skønne naturoplevelser herunder den populære Herning Fiskepark. 

Værd at vide når du søger værelse i Herning

[ENDIF]

Herning ligger i det centrale Jylland og er en aktiv by. Byen tiltrækker mange tilflyttere og turister, som er tiltrukket af b.la. de aktiviteter, der stables på benene af Herning Cityforening. Det er aktiviteter som koncerter, sportsbegivenheder og kulturelle indslag for folk i alle aldre. Jyske Bank Boxen, en multifleksibel hal, der ligger i Herning, og det er som oftest her der afholdes store koncerter med internationale kunstnere. 

Herudover er der rig mulighed for at tage på café eller spise på restauranter, og så er der også rum for shopping.

Herning er en aldeles kulturel by. Nogle af de museer som ligger i byen tæller b.la. HEART, Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Frilandsmuseet Herning og Herning Fiskepark.

Herning er en ideel by for børnefamilierne, som kan tage en tur i Baboon City forlystelsespark. Parken er en af Danmarks største helårs forlystelsesparker.

 

Find værelse til leje i Herning på voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Herning, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser til leje i Herning . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Herning herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Herning end værelse til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Herning

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Herning. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Herning der matcher dine søgekriterier.