Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Værelser til leje i Hjørring

Du har søgt efter Værelser i Hjørring. Mere info om værelser til leje i Hjørring.
Du har søgt efter Værelser i Hjørring. Mere info om værelser til leje i Hjørring.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Hjørring. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Hjørring

Hjørring er hovedbyen i Hjørring Kommune og er med sine mere end 24.000 indbyggere den største i Vendsyssel. Hjørring formodes at være opstået som handelsplads i oldtiden, og byen fik købstadsrettigheder i 1243. Hjørring var dog præget af fattigdom efter reformationen og byen var ligeledes udsat for en række alvorlige brande. Hjørring blev dog amtssæde fra 1794 og har sidenhen udviklet sig til at være landsdelens handelscentrum. Hjørring er en meget velbevaret by og bykernen har således samme struktur i dag som i Middelalderen. Da Hjørring er en gammel amtsby er der gode muligheder for uddannelse i byen.

Hjørring havde i 2011 24.762 indbyggere, mens Hjørring Kommune har et sammenlagt indbyggertal på 67.102 indbyggere og dækker over et areal på 929,58 km2. Hjørring ligger centralt i Vendsyssel, og de største gader er Bispensgade, Skagensvej, Hirtshalsvej og Frederikshavnsvej.

 

Ledige værelse til leje i Hjørring på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Hjørring, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Hjørring. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Hjørring . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Hjørring herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Hjørring end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Hjørring

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Hjørring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Hjørring der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Hjørring?

I Hjørring finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Hjørring ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hjørring kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Hjørring ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Hjørring.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Hjørring ?

Prisen på en lejebolig i Hjørring afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Hjørring.