Villaer til leje Fredericia

Du har lavet denne søgning:  Villaer til leje Fredericia, og er derfor kommet til Voreslejebolig.dk, som er Danmarks store portal for ledige lejeboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Villaer til leje Fredericia. Hvis du ikke finder lejeboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle lejeboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du lejer eller udlejer.

Find din lejebolig på listen herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger og er altid opdateret med de nyeste ledige boliger til leje. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om lejeboligen. Vi er den store søgemaskine og portal på området, så du kan trygt starte din søgning her. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Leje per måned
Yderligere filtreringerFilter
Lejeperiode
Filtrér søgningSøg
27 boliger fundet

Villaer til leje Fredericia

Du har lavet denne søgning:  Villaer til leje Fredericia, og er derfor kommet til Voreslejebolig.dk, som er Danmarks store portal for ledige lejeboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Villaer til leje Fredericia. Hvis du ikke finder lejeboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle lejeboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du lejer eller udlejer.

Værd at vide når du søger hus til leje i Fredericia

Fredericia er en by i Trekantsområdet i det sydlige Jylland. Byen blev grundlagt i 1650 som en fæstningsby, og dens historie er tæt knyttet til Danmarks militære og politiske historie.

Fredericia er kendetegnet ved sine velbevarede fæstningsanlæg, som er et af Nordeuropas største. Voldanlægget omkranser byens centrum og består af en række bastioner, raveliner og voldgrave. Fæstningen blev brugt i flere krige, herunder Den Store Nordiske Krig (1700-1721) og Treårskrigen (1848-1850).

Fredericia har gode transportforhold, der gør det nemt at komme rundt i byen og til andre steder i Danmark.

Følgende ejendomsselskaber holder til i Fredericia:

  • Fredericia Kommune
  • Ejendomsselskabet Treldevej 177 ApS
  • O. D. S. Ejendomme ApS
  • Ejendomsselskabet Pf ApS
  • Ejendomsselskabet Fuglsang Hallerne ApS

Hvad er et hus?

Et hus er en konstruktion, der primært fungerer som et hjem eller bopæl for individer eller familier, hvor beboeren besidder rettigheder til den jord, som bygningen er placeret på. Typisk vil et hus også have en tilhørende have samt ekstra områder såsom en indkørsel eller en terrasse.

Der findes et bredt udvalg af forskellige hustyper, afhængigt af hvad man søger. Nogle af de mest gængse typer huse inkluderer parcelhuse, villaer, nedlagte landbrug og rækkehuse. Parcelhuset, der karakteriseres som et enfamilieshus beliggende på egen grund, er en af de mest populære husformer i Danmark. Selvom mange huse er ejerboliger, er det også ganske muligt at finde hus. Når du lejer et hus, er det relevant at undersøge indholdet af lejekontrakten for at forstå, hvad du betaler for, og hvilke forpligtelser der følger med.

Især børnefamilier foretrækker at bosætte sig i hus, da et hus har den nødvendige plads. Familier med hunde vil også ofte værdsætte fordelene ved et hus, hvor hunden kan nyde friheden i en have.