Voreslejebolig.dk´s blog om lejeboligmarkedet

  • Guide til rekruttering 9. november 2022

    Vi har udarbejdet denne korte guide til dig der har ansvar for ansættelse og rekruttering.

    Læs mere
  • Guide til udlejning af erhvervslokaler 7. november 2022

    Når du som ejendomsselskab, privat udlejer eller virksomhed skal udleje dine ledige erhvervslokaler eller ledige erhvervslejemål er det vigtigt, at du gør det struktureret og tager højde for en række forhold. På den måde undgår du at stå i en situation, hvor du ikke kan få udlejet dine lokaler til leje, eller hvor du ikke får den leje som du havde forventet.

    Læs mere
  • Lejebolig eller andelsbolig? 18. september 2022

    Har du overvejet en andelsbolig?

    Læs mere
  • Guide: Sådan finder du studieboliger i Danmark 15. september 2022

    Skal du til at begynde med at studere, kan det indebære at du er tvunget til at flytte. I den forbindelse vil man ofte have svært ved at finde rundt i hvad man har af muligheder når det kommer til at skulle finde et sted at bo, når markedet for lejeboliger er præget stor efterspørgsel og et relativt lille udbud af lejeboliger. Her kan det have relevans at finde studieboliger. Disse er boliger som er forbeholdt studerende, og som er en del billigere end typiske lejeboliger. Ofte ligger studieboligerne også tæt på uddannelsesinstitutionerne i den givne by.

    Læs mere
  • Guide: Tjek udlejeren inden du lejer en bolig 4. september 2022

    Når du lejer en bolig, er det meget vigtigt, at du tjekker udlejeren, før du overfører penge til udlejeren. Læs de gode råd her.

    Læs mere
  • Hvad skal du vide om huse til leje? 17. januar 2022 | Huse, Husetilleje, Hustilleje

    Hvad end det er første eller femte gang du skal finde huse til leje, er der nogle væsentlige ting, der er gode at have på plads, inden søgningen påbegyndes. Hvis du leder efter huse til leje frem for lejligheder får du typisk mere plads - men dette betyder som regel også mere vedligeholdelse samt højere husleje.

    Læs mere
  • Fordele og ulemper ved rækkehuse til leje 30. oktober 2021 | Rækkehusetilleje, Rækkehustilleje, Findrækkehus

    Hvis du er på jagt efter en ny bolig har du måske allerede overvejet at finde et rækkehus til fordel for en villa. Det kan godt være svært at finde ud af, om man skal vælge det ene eller det andet, da begge boligtyper har hver deres fordele og ulemper. I dette indlæg guides du gennem et par fordele og ulemper ved at vælge rækkehuse til leje, for måske at hjælpe dig gennem valget af boligtype.

    Læs mere
  • Søg lejligheder til leje ad alternative veje 9. august 2021 | Lejligheder til leje, Lejlighed til leje, Lejelejlighed

    Det kan være svært at finde lejligheder til leje i disse dage. Lejemarkedet er under stort pres og udbuddet er, særligt her i sommermånederne, faldende grundet stor efterspørgsel op til studiestart. Det kan på mange måder sammenlignes med at skulle finde en nål i en høstak, at skulle finde en lejlighed til leje i københavn, men tager du de rette metoder i brug, kan du øge dine chancer gevaldigt.

    Læs mere
  • Lad smilets by tilsmile dig med en lejlighed i Århus 25. juli 2021 | Lejlighed, Lejligheder, Billig lejlighed

    Århus er en attraktiv by, der er ideel for alle og enhver, så uanset om du er forælder, ung studerende eller om du står midt i dit livs store karriereræs, så gør du klogt i at lade Århus danne rammerne for dig. Vi lover, at du vil finde alt dét du måtte søge og mere til i den skønne jyske by. Voreslejebolig vil i det følgende åbne op for nogle af Århus mange fordele og egenskaber. Egenskaber, som du kan vil få stor glæde af i fremtiden, når du skal nyde din nyfundne status som både indbygger og århusianer.

    Læs mere
  • Få hjælp til jagten på lejeboliger 18. oktober 2017 | Lej bolig, Lejebolig, Leje bolig

    Udbuddet af lejeboliger føles altid minimalt, når man leder desperat efter et sted at bo. Efterspørgslen efter lejeboliger er stor, så det kan føles som en endeløs jagt og konkurrence at finde de bedste lejeboliger, før de bliver fundet af en anden. Nogle gange kan jagten tage rigtigt lang tid, men man må bare bide tænderne sammen og fortsætte - den helt perfekte lejebolig ligger derude, og venter på dig!

    Læs mere
  • Kom i gang med jagten på ledige lejligheder i dag! 12. oktober 2017 | Lejlighed, Lejligheder, Billig lejligheder

    Der er rigtig mange om buddet på de relativt få ledige lejligheder på markedet. Især i storbyer som København og Aarhus kan det føles fuldstændigt umuligt at finde ledige lejligheder, især nogle der matcher ens prisklasse og behov. Der er rigtigt mange forskellige steder, man kan kigge efter ledige lejligheder, men det kan nogle gange virke fuldstændigt uoverskueligt at tjekke dem alle samme hele tiden for at holde sig opdateret.

    Læs mere
  • Synes du det er umuligt at finde lejebolig? 6. oktober 2017 | Lej bolig, Lejebolig, Leje bolig

    Det kan til tider være fuldstændigt umuligt at finde lejeboliger. Det føles tit som om, at hver gang man finder en, som man falder helt for, så bliver den lejet ud sekundet efter. Eller også er den alt for dyr. Eller alt for langt væk.

    Læs mere
  • Sådan finder du bolig i Århus 2. oktober 2017

    Læs mere
  • Find lejebolig nemt selv - hvis du heller ikke er helt tilfreds med din bolig 20. september 2017 | Lej bolig, Lejebolig, Leje bolig

    Du synes måske, at du bor lidt for småt, at du har for meget plads, at du har for mange trapper eller noget helt fjerde. Men bare rolig! Der er hjælp at hente. På siden find-lejebolig.dk kan du super hurtigt få skabt et overblik over, hvilke lejeboliger, der er ledige på markedet. Du kan altså, fra din egen konfortable stue, sætte dig ned og finde lige præcis det, du står og mangler!

    Læs mere
  • Find lejligheder til leje ved at benytte internettet! 14. september 2017 | Lejligheder til leje, Lejlighed til leje, Lejelejlighed

    Du har nu endnu større mulighed for at finde lejligheder til leje ved at benytte siden findlejlighedertilleje.dk. Find lejligheder til leje ved at bruge siden.

    Læs mere
  • Har du svært ved at finde boliger i København? 11. september 2017 | Lejebolig, Bolig til leje, Lejlighed

    I Voreslejebolig gør vi boligsøgningen nemmere for dig. Boligmarkedet i København er presset og det kan være svært at finde ledige boliger. Det kan minde om at finde en nål i en høstak, men ved brug af de rigtige metoder, så kan du finde boliger hurtigere.

    Læs mere
  • Drømmer du om at flytte? Så læs med her og find huse til salg nemt og hurtigt. 11. september 2017 | Lejebolig, Bolig til leje, Lejlighed

    Hvis du ønsker at flytte, kan det nogle gange være en jungle at finde rundt i boligmarkedet og få et overblik over ledige boliger. Ønsker du at købe et hus eller et rækkehus er det en stor forpligtigelse, og det er dermed ikke altid ligetil. På siden findhusetilsalg.dk er der samlet en stor oversigt over ledige huse og rækkehuse. Hvis du er på udkig efter huse til salg, er dette dermed et rigtigt godt sted at starte.

    Læs mere
  • Lejligheder i Odense - For dig, der ønsker en central placering uden at springe budgettet 29. august 2017 | Lejlighed, Lejligheder, Billig lejlighed

    Søger du lejligheder I Odense, så læs med! I dette blogindlæg sætter Voreslejebolig fingeren på pulsen og præsenterer dig for Odenses forskellige byområder. Du får også tips og tricks med på vejen, så du ved hvor og hvordan du skal kickstarte din søgning efter lejligheder i Odense. Odense er en skøn by, der byder på noget for alle og enhver. Byen huser hvert år masser af personligheder alt lige fra borgere til turister og studerende og det sætter i den grad sit præg på byen. Odense er en by fuld af stemning og liv og tilbyder sine besøgende et bredt udvalg af forskellige aktiviter og seværdigheder.

    Læs mere
  • Find din lejebolig i Roskilde med de sociale medier! 23. august 2017 | Lej bolig, Lejebolig roskilde, Leje bolig roskilde

    Roskilde er en attraktiv by at bosætte sig i, hvorfor det kan være en udfordring at finde lejeboliger i Roskilde – der er rift om lejeboligerne, især studerende søger lejeboliger grundet Roskildes mange gode uddannelsessteder. Dette gør Roskilde til en livlig by for alle, så hvordan finder du lige en lejebolig i Roskilde? I nærværende miniguide giver Voreslejebolig.dk et hurtigt forslag til hvordan du kan finde din drømmebolig i Roskilde.

    Læs mere
  • Ejer? Lejer? Bolig i Horsens sejrer 19. juli 2017 | Bolig, Boliger, Find bolig nu

    Går du og sommerdrømmer om en ny bolig i Horsens, men er i tvivl om hvor du skal søge, så fat mod! Vi står klar til at hjælpe dig og er til rådighed - også i sommerferien! Så lad os hjælpe dig med at finde din drømmebolig i Horsens!

    Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8