Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Kongens Lyngby

Du har søgt efter Værelser i Kongens Lyngby. Mere info om værelser til leje i Kongens Lyngby.
Du har søgt efter Værelser i Kongens Lyngby. Mere info om værelser til leje i Kongens Lyngby.

Værd at vide når du søger værelse i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

 

Ledige værelse til leje i Kongens Lyngby på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Kongens Lyngby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Kongens Lyngby. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Kongens Lyngby . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Kongens Lyngby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Kongens Lyngby end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Kongens Lyngby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Kongens Lyngby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Kongens Lyngby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Kongens Lyngby?

I Kongens Lyngby finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Kongens Lyngby ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Kongens Lyngby kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Kongens Lyngby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Kongens Lyngby.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Kongens Lyngby ?

Prisen på en lejebolig i Kongens Lyngby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Kongens Lyngby.